Υπόθεση Μαντλίν: Για πέντε νέες σεξουαλικές επιθέσεις κατηγορείται ο Κρίστιαν Μπρίκνερ

Υπόθεση Μαντλίν: Για πέντε νέες σεξουαλικές επιθέσεις κατηγορείται ο Κρίστιαν Μπρίκνερ

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της Μαντλίν ΜακΚαν κατηγορείται για ακόμα πέντε νέες σεξουαλικές επιθέσεις, σύμφωνα με το δικαστήριο του Μπράουνσβαϊγκ.

Παρόλα αυτά, μεταξύ αυτών των πέντε υποθέσεων δεν περιλαμβάνεται η εξαφάνιση της Βρετανίδας Μαντλίν Μακάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το 2007 στην Πορτογαλία, αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Μάλιστα, το δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, ώστε να διασφαλιστεί πως ο 45χρονος Γερμανός δεν θα αποφυλακιστεί μετά την έκτιση της ποινής του. Ο Μπρίκνερ έχει καταδικαστεί για παιδεραστία και διακίνηση ναρκωτικών και από το 2019 εκτίει ποινή 7ετούς φυλάκισης για τον βιασμό μιας Αμερικανίδας στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας, στην ίδια περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Μαντλίν.

Οι πέντε νέες υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται ο Μπρίκνερ αφορούν σεξουαλικές επιθέσεις κατά ανηλίκων που σημειώθηκαν μεταξύ του 2000 και του 2017 στην Πορτογαλία, σύμφωνα με την εφημερίδα Braunschweiger Zeitung.

Ο 45χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ έχει αρνηθεί την εμπλοκή του στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν από δωμάτιο ξενοδοχείου στην Πράια ντα Λουζ, ένα δημοφιλές τουριστικό θέρετρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, όπου η οικογένεια του τότε 3χρονου κοριτσιού έκανε διακοπές.

Πηγή άρθρου: www.newsbeast.gr