Βρετανία: Παρουσιάστρια του BBC δεν μπορούσε να μεταδώσει τον θάνατο των παιδιών στην παγωμένη λίμνη

Βρετανία: Παρουσιάστρια του BBC δεν μπορούσε να μεταδώσει τον θάνατο των παιδιών στην παγωμένη λίμνη

Παρουσιάστρια του BBC «λύγισε» στον αέρα, καθώς μετέδιδε την είδηση για τον θάνατο των τριών παιδιών που έπεσαν μέσα στην παγωμένη λίμνη στο Solihull.

«Τρία παιδιά, 11, 10 και οκτώ ετών πέθαναν» άρχισε να λέει η Τζοάνα Γκόσλινγκ, μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή της περιγράφοντας την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στη λίμνη.

Διαβάστε επίσης: Αντίδραση των ΗΠΑ για την πρώτη δημόσια εκτέλεση διαδηλωτή στο Ιράν

«Λυπάμαι πολύ. Αυτά είναι τρομερά νέα, προφανώς» πρόσθεσε, μεταδίδοντας το ρεπορτάζ.

Δείτε το βίντεο

Ανείπωτη τραγωδία

Σημειώνεται πως τον θάνατο τριών εκ των τεσσάρων παιδιών που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα οι αστυνομικές Αρχές της περιοχής. Πρόκειται για παιδιά ηλικίας οκτώ, 10 και 11 ετών ενώ ένας ακόμη ανήλικος, ηλικίας έξι ετών, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή, ενώ υπήρχαν αναφορές ότι στη λίμνη έπεσαν συνολικά έξι παιδιά.

Σύμφωνα με το Sky News, οι Αρχές έχουν ανακοινώσει πως δεν πρόκειται πλέον για «έρευνα διάσωσης», καθώς δεν υπάρχουν ελπίδες να είναι ζωντανά τα υπόλοιπα παιδιά, εάν φυσικά επιβεβαιωθεί ότι έπεσαν συνολικά έξι ανήλικοι στη λίμνη.

Και τα τέσσερα παιδιά είχαν υποστεί ανακοπή όταν τα σωστικά συνεργεία κατάφεραν να τα ανασύρουν από τα παγωμένα νερά και μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να τα επαναφέρουν στη ζωή. Τα παιδιά έπαιζαν πάνω στην παγωμένη λίμνη όταν ο πάγος έσπασε και έπεσαν μέσα.Πηγή άρθρου: www.in.gr