Βόρεια Κορέα: Νέα εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με την «μυστηριώδη» κόρη του

Βόρεια Κορέα: Νέα εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με την «μυστηριώδη» κόρη του

Η ηλικία της Γιου Άε – που πιθανότατα χρησιμοποιείται ως όργανο πραπαγάνδας από τον πατέρα της – είναι άγνωστη: το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA) να αναφέρεται σε αυτήν ως «η αγαπημένη κόρη» χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, έκανε «τρυφερή» δημόσια εμφάνιση με την κόρη του – με αφορμή την εκτόξευση του πυραύλου Hwasong-17.

Η επίσημη εφημερίδα Rodong Simun δημοσίευσε σήμερα τουλάχιστον δέκα φωτογραφίες του Κιμ Γιονγκ Ουν με εκατοντάδες πολίτες και στρατιωτικούς κατά τη διάρκεια της τελετής. Ο Κιμ συνοδευόταν από την «πολυαγαπημένη κόρη» του, η ύπαρξη της οποίας αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα.

Στις νέες φωτογραφίες ο Κιμ Γιονγκ Ουν και η κόρη του Γιου Άε, ποζάρουν χαμογελαστοί μαζί με στρατιώτες και περπατούν πιασμένοι από το χέρι, ενώ το πλήθος τους χειροκροτεί αυθόρμητα και με ενθουσιασμό (όπως πάντα). 

kim

Γενικά, η προωσπική ζωή του Κιμ καλύπτεται από μυστήριο και δεν δίνεται καμμία πληροφορία. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παντρεύτηκε το 2009 και πιστεύεται ότι είναι πατέρας τριών παιδιών – δύο κοριτσιών και ενός αγοριού.

Η ηλικία της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι άγνωστη: το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων (KCNA) να αναφέρεται σε αυτήν ως «η αγαπημένη κόρη» χωρίς να δίνει άλλες πληροφορίες. 

κιμ

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Γιού Άε είναι 12-13 ετών, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που λένε ότι θα μπορούσε να είναι 9 ετών.

κιμ

Η αιφνιδιαστική εμφάνιση της Γιου Άε έδωσε νέα τροφή στις εικασίες για τη μελλοντική διαδοχή της δυναστείας του Κιμ στη Βόρεια Κορέα. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διαδέχτηκε τον πατέρα του, τον Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος με τη σειρά του είχε διαδεχθεί τον δικό του πατέρα, τον Κιμ Ιλ Σουνγκ, οπότε είναι δύσκολο να τον διαδεχθεί μία από της κόρες του.

Για τον Γιανγκ Μου-τζιν, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Βορειοκορεατικών Σπουδών της Σεούλ, η παρουσία της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει ως στόχο να απεικονίσει τον Hwasong-17 ως τον «προστάτη της επόμενης γενιάς». «Φαίνεται ότι θα συνεχίσει να επιδεικνύει την κόρη του σε διάφορες ευκαιρίες και να την χρησιμοποιεί ως όργανο προπαγάνδας», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

Πηγή άρθρου: www.skai.gr