Τραγική κατάληξη για την Josie George – Βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο – Newsbomb – Ειδησεις

Τραγική κατάληξη για την Josie George – Βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο – Newsbomb – Ειδησεις

Η Josie George, υπεύθυνη κάστινγκ εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο εντοπίστηκε νεκρή σε ξενοδοχείο.

Συγκλονισμένη είναι η Βρετανία έπειτα από τον τραγικό θάνατο της Josie George. Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή όταν η γυναίκα δηλώθηκε αγνοούμενη στις Αστυνομικές Αρχές της χώρας. Η άτυχη Josie βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η υπεύθυνη κάστινγκ εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δηλώθηκε αγνοούμενη την περασμένη Κυριακή αφού εθεάθη να φεύγει από πάρτι στο δυτικό Λονδίνο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της δεν είχαν αίσιο τέλος. Εντοπίστηκε νεκρή σε ξενοδοχείο, με τις επίσημες Αρχές να δηλώνουν πως χειρίζονται τον θάνατό της ως «απροσδόκητο» αλλά όχι ύποπτο.

Συγκλονίζει η άγρια δολοφονία στο Ηνωμένο Βασίλειο

«Ήταν στις 20 Δεκεμβρίου που οι αρχές κλήθηκαν σε ξενοδοχείο στην οδό Tower Bridge, όπου βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας. Ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως απροσδόκητος αλλά όχι ύποπτος και ερευνάται. Οι συγγενείς της έχουν ενημερωθεί. Θα συνταχθεί σχετική έκθεση από τον ιατροδικαστή», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Met Police.

Οι οικείοι της Josie George απέτισαν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον φίλο της Sly Augustin να γράφει στο Instagram για τον θάνατό της. «Η αγαπημένη μας φίλη Josie George έφυγε δυστυχώς από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου».

«Φυσικά οι φίλοι και η οικογένειά της είναι συντετριμμένοι και προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια. Ζητάμε με σεβασμό να δοθεί στην οικογένεια και τους φίλους της ο απαραίτητος χώρος σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν από τον θάνατό της, φίλος της Josie George δήλωσε ότι είχε εξαφανιστεί μετά από βόλτα με ταξί προς το σπίτι της στο Λονδίνο.

https://www.instagram.com/p/Cc5CzhgI65h

Ενθουσιασμένη με τη ζωή και την καριέρα της, έγραφε για στους λογαριασμούς της στα social media για τις παραστάσεις που επιμελούνταν προσωπικά.

«Εκτός από τη συνεργασία μου με μεγάλα brands και τη δουλειά μου σε events στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πέρασα τέσσερα χρόνια στη Βομβάη ως manager χορευτών για ταινίες του Bollywood και εταιρικές εκδηλώσεις», έγραφε η άτυχη Josie George.

Οι στιγμές που μοιραζόταν στα social media την έδειχναν να απολαμβάνει τα ταξίδια και τις διακοπές σε διάφορα μέρη του κόσμου. «Επιστροφή στην πραγματικότητα. Αυτό το ταξίδι έμοιαζε με όνειρο» σχολίαζε στη λεζάντα φωτογραφίας που τραβήχτηκε στις Μαλδίβες.

https://www.instagram.com/p/CaXhDdEIUqvΠηγή άρθρου: www.newsbomb.gr