Προκαλεί ο Τραμπ : Γιατί να δεχτώ αλλαγές στους κανόνες αφού κέρδισα το ντιμπέιτ;

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί σήμερα ότι δεν θα δεχθεί τυχόν αλλαγές στις επόμενες δύο τηλεμαχίες με τον δημοκρατικό υποψήφιο για την προεδρία Τζο Μπάιντεν, μολονότι οι οργανωτές υποστηρίζουν ότι είναι αναγκαίες για να αποφευχθεί άλλη μια χαοτική συζήτηση, όπως εκείνη της Τρίτης.

Να κυλήσει πιο «ομαλά»

Μετά την πρώτη τηλεμαχία, με τον Τραμπ να διακόπτει συνεχώς και να μιλάει πάνω στον Μπάιντεν αλλά και στον δημοσιογράφο που έθετε τις ερωτήσεις, η επιτροπή που καθορίζει τους κανονισμούς των ντιμπέιτ ανέφερε ότι θα εισηγηθεί αλλαγές ώστε να κυλήσει πιο «ομαλά» η επόμενη, που είναι προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου στο Μαϊάμι.

«Γιατί να επιτρέψω στην Επιτροπή να αλλάξει τους κανόνες για το δεύτερο και το τρίτο (ντιμπέιτ) αφού κέρδισα εύκολα το πρώτο;», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Twitter.

Δεν διευκρίνισε

Ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος δεν διευκρίνισε αν κάποια αλλαγή θα επηρεάσει την απόφασή του να συμμετάσχει στην τηλεμαχία.

Τα επιτελεία και των δύο υποψηφίων είχαν συμφωνήσει στους κανονισμούς για το πρώτο ντιμπέιτ, στο οποίο θεωρητικά ο καθένας τους είχε στη διάθεσή του δύο λεπτά για να απαντήσει στην ερώτηση που του έθετε ο συντονιστής.

Πηγή: ΑΠΕΠηγή άρθρου: www.in.gr