Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι υπό κράτηση και σε απομόνωση στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης


ΤΖΟΚΟΒΙΤΣΟ Νόβακ Τζόκοβιτς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
© 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Υπό κράτηση βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, απομονωμένος και με δύο αστυνομικούς να τον φυλούν, όπως δήλωσε ο πατέρας του στο σερβικό B92.

Την Τετάρτη (5/1) ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα την θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο Σέρβος θρύλος του τένις έφτασε στην Μελβούρνη για το Australian Open, ωστόσο ένα λάθος στη συμπλήρωση των ταξιδιωτικών του εγγράφων έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα τόσο στον ίδιο, όσο και στην ομάδα που τον συνοδεύει.

Ο Τζόκοβιτς δεν έχει την απαραίτητη visa από τη στιγμή που έφτασε στην Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση (δεν επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα σε μη εμβολιασμένους), με αποτέλεσμα να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες υπό κράτηση, σε απομόνωση, με δύο αστυνομικούς ακριβώς έξω από την αίθουσα στην οποία περιμένει να μάθει τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες

Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε ο πατέρας του, ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς στον σταθμό B92 που τον προσέγγισε για να μάθει τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην Μελβούρνη. Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας είχε προαναγγείλει την αυστηρή εξέταση των εγγράφων του Νόλε, με τις πιθανότητες να μπει στο επόμενο αεροπλάνο για να γυρίσει στην πατρίδα του να είναι πλέον πολλές.

Δείτε στο 24:15 τι είχε πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το θέμα του εμβολιασμού στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο SPORT24 και στον Βασίλη Σκουντή.

Πηγή άρθρου: www.sport24.gr