Μάνεσης για Σπυράκη: «Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να μπεις στο κάδρο διερεύνησης του Κατάρ

Μάνεσης για Σπυράκη: «Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να μπεις στο κάδρο διερεύνησης του Κατάρ

Ο Νίκος Μάνεσης μέσα από τη συχνότητα της εκπομπής που παρουσιάζει με τίτλο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για τη φερόμενη εμπλοκή της Μαρίας Σπυράκη στην υπόθεση του σκανδάλου του Κατάρ.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε κατά την έναρξη της εκπομπής του στην Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για την οποία ζητήθηκε άρση της ασυλίας της από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, μέσα στην εβδομάδα.

«Είμαστε εξοργισμένοι με αυτά που συμβαίνουν με αυτά που συμβαίνουν. Πόσο IQ πρέπει να έχεις για να καταφέρεις να μπεις στο κάδρο της διερεύνησης του σκανδάλου για το Κατάρ; Αναφέρομαι στην κυρία Σπυράκη, την οποία γνωρίζω πολύ καλά, γιατί κάναμε την ίδια δουλειά» τόνισε ο παρουσιαστής της εκπομπής του Σαββατοκύριακου στον Alpha. 

Δείτε το βίντεο 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp3xgmr7mmkh)

Στις 15 Δεκεμβρίου του 2022 ζητήθηκε η άρση ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη για προβληματική διαχείριση της αμοιβής του διαπιστευμένου κοινοβουλευτικού βοηθού της.

Κύκλοι προσκείμενοι στην Μαρία Σπυράκη μιλώντας στο MEGA ανέφεραν πως πρόκειται για μία παλιά της υπόθεση, ενώ τόνισαν πως θα στραφεί εναντίον του συνεργάτη της.

«Η υπόθεση είναι παλιά και αφορά την πρώτη μου θητεία. Ο συνεργάτης είχε προβλήματα υγείας με τη μητέρα του, τον πατέρα του, αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα και ο ίδιος. Οι εκθέσεις μου είχαν κοινοποιηθεί εδώ και καιρό, σκοπεύω να πάω τη Δευτέρα να πληρώσω το πρόστιμο που μου καταλογίστηκε, ενώ θα στραφώ και εναντίον του συνεργάτη μου» ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι μεταφέροντας τις απόψεις της στο MEGA.

Η αναστολή της κομματικής της ιδιότητας

Στις 16 Δεκεμβρίου ανεστάλη η κομματική ιδιότητα της Μαρίας Σπυράκη με απόφαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όσο διαρκεί η απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Ειδικότερα, με ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία, αναφέρει:

«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της Ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.

Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Τρομερή κίνηση από την Εθνική Αργεντινής, στην… αποστολή για τον τελικό ο Αγουέρο – Δείτε βίντεο

Απόστολος Γκλέτσος: «Είναι μεγάλοι οι πειρασμοί, δύσκολο να πεις όχι»Πηγή άρθρου: www.protothema.gr