Κύπρος: Δύο κοριτσάκια έπεσαν σε πηγάδι 40 μέτρων και διασώθηκαν από τη Πυροσβεστική

Κύπρος: Δύο κοριτσάκια έπεσαν σε πηγάδι 40 μέτρων και διασώθηκαν από τη Πυροσβεστική

Ένα κοριτσάκι 11 ετών χρειάστηκε να διασώσει η Πυροσβεστική στη Κύπρο μετά από υποχώρηση καλύμματος πηγαδιού σε αυλή κατοικίας στη περιοχή Λακατάμειας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κύπρου, το κοριτσάκι, μαζί με την αδελφή του, που είναι 9 ετών, κατέληξαν στον πάτο του πηγαδιού ενώ έπαιζαν χωρίς επιτήρηση.

Η εννιάχρονη τόλμησε μάλιστα και σκαρφάλωσε στον σωλήνα, διένυσε κατακόρυφη απόσταση 40 μέτρων μέχρι την επιφάνεια, και ειδοποίησε τους γονείς της!
Η Πυροσβεστική κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, τόσο σε ιδιώτες όσο και σε όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να επιθεωρήσουν και να ασφαλίσουν ανοικτά πηγάδια, γιατί, όπως λέει, ο εκπρόσωπος τύπου την επόμενη φορά δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί.

Ειδήσεις σήμερα:Χιονοθύελλα στις ΗΠΑ: Λεηλασίες σε κλειστά καταστήματα, χιλιάδες ακυρωμένες πτήσειςΟ Μητσοτάκης στην Κρήτη και η εκλογολογία στην Αθήνα καλά κρατείΚαιρός: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα – Πού αναμένονται βροχέςΠηγή άρθρου: www.protothema.gr