ΗΠΑ: Γιατί ο Ομπάμα δημοσίευσε τον αριθμό του τηλεφώνου του – Κόσμος

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, ενώνει την φωνή του με τον αυξανόμενο αριθμό διασημοτήτων και καλλιτεχνών που δημοσιοποιούν τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς, προκειμένου ο κόσμος να μπορεί να τους στείλει μηνύματα.

“Εντάξει, ας δοκιμάσουμε κάτι νέο. Στείλτε μου ένα μήνυμα στο 773-365-9687. Θέλω να ακούσω τι κάνετε, τι σκέφτεστε και πώς σκοπεύετε να ψηφίσετε φέτος”, δημοσίευσε ο Ομπάμα στους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του. “Θα επικοινωνώ κι εγώ που και που για να μοιράζομαι τις σκέψεις μου”.

Ο πρώην πρόεδρος προσχώρησε στην “κοινότητα” διασημοτήτων που έχουν δημοσιεύσει τους τηλεφωνικούς τους αριθμούς, όπως οι Ashton Kutcher, οι Jonas Brothers, ο Marshmello και άλλοι.

Όσον αφορά τις “πιο σημαντικές εκλογές στη ζωή μας”, οι εκστρατείες λειτουργούν πυρετωδώς για να βρουν μια απάντηση στο νέο ερώτημα: Πώς κάνεις προεκλογική εκστρατεία κατά την διάρκεια μιας πανδημίας;

Μια πηγή εξοικειωμένη με τα σχέδια του Ομπάμα λέει ότι οι Δημοκρατικοί δεν θέλουν να αφήσουν τίποτα στην τύχη του. Με σκοπό να ανακαλύψουν οποιονδήποτε νέο τρόπο για να προσελκύσουν ψηφοφόρους και να εξασφαλίσουν στήριξη στους υποψηφίους τους, θέλουν να κινηθούν όσο πιο γρήγορα, ώστε να τον αξιοποιήσουν στο έπακρο.

“Πάντα κινητοποιούμαστε από μια στρατηγική εύρεσης κοινού στο “μέρος” όπου βρίσκονται, οπότε, φυσικά, σε αυτήν τη συγκεκριμένη στιγμή, θα προσεγγίσουμε τους ανθρώπους από εκεί που βρίσκονται, από τα κινητά τους”.

Είναι μια κίνηση που έχει νόημα καθώς ο Ομπάμα έχει γενικά ενεργό λογαριασμό σε κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με πρόσφατες προσπάθειες στο Snapchat, το Twitch και το YouTube. Την περασμένη εβδομάδα, η ενθάρρυνσή του μέσω Snapchat προς το κοινό να πάνε να ψηφίσουν, έλαβε 43 εκατομμύρια εντυπώσεις και είχε ως αποτέλεσμα περισσότερες από 13.000 νέες εγγραφές ψηφοφόρων, σύμφωνα με πληροφορίες του Fast Company.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.Πηγή άρθρου: www.news247.gr