Η εξυπηρέτηση πελατών στα καλύτερά της: Πιλότος κρεμάστηκε από το παράθυρο του αεροπλάνου για να πιάσει κινητό επιβάτη

Η εξυπηρέτηση πελατών στα καλύτερά της: Πιλότος κρεμάστηκε από το παράθυρο του αεροπλάνου για να πιάσει κινητό επιβάτη

Πιλότος πτήσης της Southwest Airlines φαίνεται ότι παίρνει πολύ σοβαρά την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιβατών καθώς έφτασε στο σημείο να κρεμαστεί έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου ώστε να πάρει ξεχασμένο κινητό.

Το πλήρωμα παρατήρησε πως ο επιβάτης είχε παρατήσει κάπου το κινητό του, αλλά είχαν ήδη επιβιβαστεί όλοι και είχαν κλείσει οι πόρτες.

Τότε ο κυβερνήτης πρότεινε στο προσωπικό εδάφους να του δώσουν το κινητό από το παράθυρο του πιλοτηρίου.

«Ο καπετάνιος πρότεινε αμέσως στους εργαζομένους στο έδαφος να προσπαθήσουν να πετάξουν το τηλέφωνο προς το μέρος του, ώστε να μπορέσει να το επιστρέψει στον πελάτη» ανέφερε εκπρόσωπος της αεροπορικής.

«Το πλήρωμα εδάφους πήρε το κινητό και ένας πήδηξε για να το πιάσει ο κυβερνήτης και να το δώσει στον επιβάτη».

Για να φτάσει το κινητό, όμως, έπρεπε να κρεμαστεί από το παράθυρο, κάτι που δεν δίστασε να κάνει.

«Μας αρέσει να βλέπουμε τις προσπάθειες καλής θέλησης των υπαλλήλων μας. Είμαστε ευγνώμονες που βλέπουμε την ομάδα μας να προσπαθεί για να βοηθήσει τους επιβάτες!» συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Πρόταση γάμου στον… αέρα

Και, αυτή δεν είναι η μόνη όμορφη είδηση που βλέπει πρόσφατα το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την αεροπορική εταιρεία. Νωρίτερα αυτόν το μήνα, πιλότος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στον αέρα.

«Κυρίες και κύριοι, θα ήθελα την προσοχή σας για ένα δευτερόλεπτο» είπε. «Στην πραγματικότητα, είναι η δεύτερη επέτειος από τότε που αρχίσαμε να βγαίνουμε, οπότε θέλω όλοι να την κοιτάξουν και να την φέρουν σε δύσκολη θέση για ένα δευτερόλεπτο». Μετά από μία μικρή παύση ανακοίνωσε πως έχει να κάνει μία πολύ σημαντική ερώτηση.

Πολύ γρήγορα εμφανίστηκε στην καμπίνα, έπεσε στο ένα γόνατο και τής έκανε πρόταση γάμου. Μετά τη θετική απάντηση, ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα.Πηγή άρθρου: www.in.gr