Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο Μουζάκι -Επικεφαλής των ερευνών: «Πιθανολογούμε ότι ανήκει στη 43χρονη» | ΕΛΛΑΔΑ

Το πτώμα μιας γυναίκας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός εντοπίστηκε στη γέφυρα της Μαγουλίτσας. Τον εντοπισμό της σορού επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική, η οποία σε tweet της αναφέρει: «Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου Καρδίτσας».

Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς ο επικεφαλής των ερευνών ανέφερε: «Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε μία συστάδα δέντρων. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα σε λάσπες. Σίγουρα θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Στην έρευνα συμμετείχαν και δέκα άτομα από την οικογένεια της 43χρονης. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας».

Να σημειωθεί ότι για έκτη μέρα τα σωστικά συνεργεία συνεχίζουν την αναζήτηση για τη 43χρονη φαρμακοποιό η οποία παρασύρθηκε από χείμαρρο στο Μουζάκι την ημέρα που χτύπησε την περιοχή η κακοκαιρία «Ιανός».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας βρίσκεται και ο αδελφός της 43χρονης φαρμακοποιού, προκειμένου να ταυτοποιήσει αν πρόκειται για την αδελφή του.Πηγή άρθρου: www.iefimerida.gr