Τέμπη – Μαρτυρία για το σταθμαρχείο Λάρισας: «Έκαναν πάρτι τα βράδια, έσβηναν φώτα, μουσικές, ουίσκι»

Τέμπη – Μαρτυρία για το σταθμαρχείο Λάρισας: «Έκαναν πάρτι τα βράδια, έσβηναν φώτα, μουσικές, ουίσκι»

Μια εργαζόμενη στον ΟΣΕ, στον τομέα της καθαριότητας, αποκαλύπτει τι συνέβαινε συνήθως στο σταθμαρχείο Λάρισας, όπου είχε βάρδια το βράδυ της τραγωδίας στα Τέμπη ο 59χρονος κατηγορούμενος σταθμάρχης.

Οργή έχει προκαλέσει το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται σταθμάρχης της Λάρισας (όχι ο κατηγορούμενος αλλά αυτός που είχε την πρωινή βάρδια) μαζί με άλλο σταθμάρχη να μιλούν για τις… σεξουαλικές τους επιδόσεις εν ώρα υπηρεσίας.


Την ίδια ώρα, νέα μαρτυρία δείχνει πως στο σταθμαρχείο της Λάρισας, είχε παραβιαστεί κάθε πρωτόκολλο.

Η γυναίκα, που δουλεύει ως καθαρίστρια στον ΟΣΕ, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου είχε ρεπό.


Το δρομολόγιο που ακολουθούσε είναι να φεύγει από Θεσσαλονίκη με την αμαξοστοιχία IC63 των 19:25 και να κατεβαίνει στη Λάρισα.

Εκεί, κάθονταν για περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να περάσει η IC62 από Αθήνα -το μοιραίο δρομολόγιο- και να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα αποκάλυψε στο Mega τι γινόταν τα βράδια στο σταθμαρχείο Λάρισας: «Μαζεύονταν τα βράδια, έσβηναν τα φώτα, μουσικές, ουίσκι, πάρτι ας το πούμε. Έβλεπα κάποια πράγματα, γιατί περνούσα, μιλούσα, χαιρετούσα», λέει η ίδια.

Παράλληλα, σημειώνει ότι ο «πίνακας υπολειτουργούσε, πιο πολύ συνεννοούνταν με τα τηλέφωνα οι σταθμάρχες με τους μηχανοδηγούς. Εγώ αυτό είχα δει τόσο καιρό εκεί πέρα και υπάρχει και ένα σαν GPS μηχανοδηγού με σταθμάρχη», συμπληρώνει.

«Δύο χρόνια είμαι εκεί, πρώτα περνούσε η εμπορική προς Αθήνα από την πρώτη γραμμή της Λάρισας και μετά έφευγε το Intercity 62 προς Θεσσαλονίκη. Τώρα πώς έγινε αυτό δεν ξέρω», ανέφερε.

Ακολουθήστε το DNews στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή άρθρου: www.dikaiologitika.gr