Μεγάλη φωτιά στον Βύρωνα: Διακόπηκε η κυκλοφορία – Στο σημείο ο Νίκος Χαρδαλιάς

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής λόγω της φωτιάς – Ενισχύονται οι δυνάμεις – Βίντεο και φωτογραφίες από τη φωτιά στον Βύρωνα

Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στο τέρμα της οδού Κλεισούρας, στον Βύρωνα. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 62 πυροσβέστες, 22 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Στην κατάσβεση της φωτιάς συνδράμουν επίσης το ΜΕΤΠΕ (και εθελοντές πυροσβέστες, ενώ από αέρος επιχειρούν δύο ελικόπτερα).

byronas_2.jpg

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, προς το παρόν η φωτιά δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή και κατευθύνεται προς τη δασική έκταση, ωστόσο αυτό δημιουργεί ανησυχία είναι οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Πάντως, η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στο σημείο έχει μεταβεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καπνός από τη φωτιά στον Βύρωνα έχει καλύψει μεγάλος μέρος του αττικού ουρανού, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από πολλές περιοχές. Μάλιστα η φωτιά πλησίασε το στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει ζήτημα, ενώ η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει διακοπεί στην περιοχή. Η Αστυνομία με ντουντούκες ενημέρωσε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής για τη φωτιά.

foti.jpg
ethnos.gr
fotia1.jpg
ethnos.gr

 

Πηγή άρθρου: www.ethnos.gr