Κύκλωμα πίσω από τα δύο πλαστά μοριακά τεστ;

Φωτογραφία Αρχείου

Eurokinissi – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πλαστά αρνητικά μοριακά τεστ αποδείχθηκε ότι ξέχασαν σε ταξιδιωτικό πρακτορείο που επισκέφθηκαν δύο αλλοδαποί προκειμένου να ταξιδέψουν, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, καθώς οι υπεύθυνοι του γραφείου ταξιδίων τους αναζήτησαν για να τους επιστρέψουν τα έγγραφα. 

Τα δύο άτομα, που εμφανίζονταν ως πατέρας και γιος πήγαν σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας και κατέθεσαν – μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα τα οποία χρειάζονταν για να ταξιδέψουν – τα δύο αρνητικά PCR test.

H υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όταν ξέχασαν τα τεστ στο γραφείο, και από το ταξιδιωτικό πρακτορείο επικοινώνησαν με τη μικροβιολόγο, η επωνυμία της οποίας ήταν στα έγγραφα, με την ίδια όμως να δηλώνει άγνοια, καθώς έψαξε στο αρχείο της και δεν εντόπισε με τα συγκεκριμένα στοιχεία άτομα που είχαν πάει στο εργαστήριό της για να κάνουν μοριακό τεστ.

Όταν έφτασαν στα χέρια της τα έγγραφα, διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστά. Τα χαρτιά αυτά κατατέθηκαν λίγη ώρα αργότερα στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Τα χαρτιά έχουν σφραγίδες και υπογραφές και οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, ερευνούν αν πρόκειται για μεμονωμένη πλαστογραφία ή για κάτι πιο ευρύ και πιο σοβαρό.

Πηγή άρθρου: www.efsyn.gr