Φρικτός θάνατος για 8χρονη που σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021, 22:15

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 8χρονο κοριτσάκι στο Κερατσίνι σφηνώνοντας σε μεταλλική πόρτα εργοστασίου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, ενώ η μικρή βρήκε ακαριαίο θάνατο, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο σημείο.

Σύμφωνα με το MEGA, η 8χρονη εγκλωβίστηκε από τη συρόμενη πόρτα του εργοστασίου που λειτουργεί με ρεύμα, όταν προσπάθησε να μπει στον εσωτερικό χώρο στις 17:30 το απόγευμα.

Έγινε, δε, αντιληπτή από έναν υπάλληλο, 20 ολόκληρα λεπτά αργότερα, όταν και ενημερώθηκε ο γενικός διευθυντής των εγκαταστάσεων.

Στις 18:30 ωστόσο φέρεται να μπήκε ένα ακόμη όχημα στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, με αποτέλεσμα η μεταλλική πόρτα να συνθλίψει την ανήλικη για δεύτερη φορά.

Μετά από 10 λεπτά, στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ (περίπου στις 18:40), μέλη του οποίου διαπίστωσαν απλά τον θάνατο της 8χρονης, ενώ ο απεγκλωβισμός του άψυχου σώματός της ολοκληρώθηκε στις 21:10 το βράδυ από πυροσβέστες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία βρίσκεται ούτε δέκα μέτρα μακριά από την πόρτα του εργοστασίου, ενώ σύμφωνα με πυροσβέστες χρειαζόταν να πατήσουν απλά ένα κουμπί για να ανοίξει η βαριά πόρτα…

Η Ασφάλεια Κερατσινίου έχει προχωρήσει σε τέσσερις συλλήψεις για το φρικιαστικό συμβάν, μεταξύ των οποίων της μητέρας και της γιαγιά της 8χρονης, των οποίων διέφυγε της προσοχής.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2021, 22:15

Πηγή άρθρου: www.zougla.gr