Χαϊκάλης: Να ανακαλέσει ο Μητσοτάκης τον φτηνό υπαινιγμό – Πολιτική

Να ανακαλέσει όσα ανέφερε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο ηθοποιός και πρώην υφυπουργός Εργασίας σε δήλωσή του καταλογίζει στον πρωθυπουργό οτι υιοθετεί και αναπαράγει δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζει καν το περιεχόμενό τους. Κάνει λόγο για “φτηνό υπαινιγμό” και επιτίθεται στον πρωθυπουργό λέγοντας οτι “ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη»”.

Υπενθυμίζεται οτι στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού ανέφερε: “Είναι πραγματικά χυδαίο να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευθεί όσα σοκαριστικά έρχονται στο φως, δίνοντας τους κομματικό χρώμα. Ζήτησε κανείς ευθύνες από τον κ.Τσίπρα για τον κ. Χαϊκάλη που με την υπογραφή του τον διόρισε Υπουργό; Του ζήτησε ευθύνες για τον κ. Κιμούλη που η κυβέρνησή του διόρισε σε θέσεις ευθύνης;

Ο ηθοποιός στη δήλωση του αναφέρει :

Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην πολιτική αντιπαράθεσή του με τον κ. Τσίπρα δεν δίστασε να με κατονομάσει αφήνοντας ευθέως προσωπικές αιχμές για την ηθική μου ακεραιότητα.

Επειδή κ. Μητσοτάκη δεν είμαστε όλοι ίδιοι και σε κάθε περίπτωση καταδικάζω απερίφραστα τους όρους της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Κυβέρνησης και Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Επειδή δεν έχω μέχρι σήμερα πληροφορηθεί από κανένα αρμόδιο όργανο τί ακριβώς μου προσάπτεται.

Επειδή έχετε χρέος εκ της θέσεώς σας να προασπίσετε το κράτος δικαίου κι όχι να υιοθετείτε και να αναπαράγετε δήθεν καταγγελίες χωρίς να γνωρίζετε καν το περιεχόμενό τους.

Σας καλώ όπως ανακαλέσετε τον φτηνό υπαινιγμό στο πρόσωπό μου άλλως, διερωτώμαι, αν ο χαρακτηρισμός που θα ταίριαζε στην περίπτωσή σας είναι εκείνος του «κοινού συκοφάντη»;

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΠηγή άρθρου: www.news247.gr