Στις 7 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του OnePlus 11 5G, με την εταιρεία να επιστρέφει στην Ελλάδα - OnePlus

Στις 7 Φεβρουαρίου η παρουσίαση του OnePlus 11 5G, με την εταιρεία να επιστρέφει στην Ελλάδα – OnePlus

Η OnePlus αποκάλυψε πότε θα παρουσιάσει επίσημα τις ναυαρχίδες της για το 2023, με την εταιρεία να επιστρέφει στην Ελλάδα όπως μαθαίνουμε.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, η εκδήλωση με την ονομασία Cloud 11 θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Δελχί της Ινδίας στις 7 Φεβρουαρίου όπου η εταιρεία θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων τα OnePlus 11 5G και OnePlus Buds Pro 2. 

Μαζί με την αποκάλυψη της ημερομηνίας της εκδήλωσης, η OnePlus δήλωσε ότι θα επαναφέρει μερικά από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των φίλων της εταιρείας, με πρώτο και καλύτερο το Alert Slider, το οποίο προσφέρει έναν εύκολο τρόπο εναλλαγής μεταξύ της αθόρυβης λειτουργίας, δόνησης και ειδοποιήσεων. Σίγουρη θεωρείται η συνεργασία της OnePlus με την Hasselblad για το κύριο σύστημα καμερών. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά (Alert Slider και Hasselbad) ήταν διαθέσιμα στο OnePlus Pro 10, αλλά κανένα από τα δύο δεν υπήρχε στο πιο οικονομικό 10T που κυκλοφόρησε μερικούς μήνες αργότερα. 

Όσον αφορά τα OnePlus Buds Pro 2, η εταιρεία δήλωσε ότι θα προσφέρουν «μια ολοκληρωμένη, στερεοφωνική εμπειρία ήχου με κρυστάλλινη καθαρότητα». Η OnePlus δήλωσε ότι θα έχει περισσότερα να αποκαλύψει πέρα από το smartphone και τα ακουστικά.

Παράλληλα οι πληροφορίες του Insomnia αναφέρουν ότι οι συσκευές της OnePlus θα κάνουν και πάλι την επίσημη εμφάνισή τους στη χώρα μας, το αμέσως επόμενο διάστημα. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η άφιξη του OnePlus 11 5G στην Ελλάδα, παράλληλα με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες να ανακοινώνονται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Η OnePlus, η οποία υποσχέθηκε πρόσφατα τέσσερα χρόνια σημαντικών ενημερώσεων του λειτουργικού συστήματος για ορισμένα από τα τηλέφωνά της του 2023, θα επιδιώξει να κάνει τη διαφορά με τη νέα της ναυαρχίδα. Η εταιρεία έχει προγραμματίσει την εκδήλωση κατά τη διάρκεια μιας σχετικά πολυάσχολης περιόδου του έτους. Με τη CES, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας να έχει ολοκληρωθεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα, η OnePlus θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των νέων της προτάσεων ειδικά στο χώρο των smartphones, το ίδιο διάστημα που η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει τη σειρά Galaxy S23. 
   • Like


    4

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr