Πόσα λεφτά χρειαζόσουν για να αγοράσεις όλα τα παιχνίδια του Xbox Game Pass το 2022;

Πόσα λεφτά χρειαζόσουν για να αγοράσεις όλα τα παιχνίδια του Xbox Game Pass το 2022;

Μπορεί το Xbox Game Pass να είχε λιγότερες μεγάλες κυκλοφορίες από τα Xbox Game Studios σε σχέση με το 2021, το οποίο είχε φέρει τίτλους όπως τα Halo Infinite και Forza Horizon 5, αλλά και πάλι η συνδρομητική υπηρεσία κράτησε απασχολημένους τους συνδρομητές της μέσα στο 2022, με Day One προσθήκες όπως το High on Life, το A Plague Tale: Requiem, το Scorn και το Deathloop.

Πόσα χρήματα θα χρειαζόταν, όμως, κάποιος, αν ήθελε να αγοράσει μόνος του κάθε παιχνίδι που ήρθε στο Xbox Game Pass μέσα στο 2022; Το πολωνικό μέσο XGP αποφάσισε να απαντήσει στο ερώτημα και ανέλαβε τα μαθηματικά, αθροίζοντας τις τιμές όλων των παιχνιδιών που προστέθηκαν φέτος στην υπηρεσία, τόσο για τις Xbox κονσόλες όσο και για το PC. Για τους υπολογισμούς χρησιμοποιήθηκαν οι βασικές τιμές των παιχνιδιών στο Microsoft Store και έτσι προκύπτει το εξής σύνολο:

Για να αγοράσει κάποιος μόνος του ένα προς ένα όλα τα παιχνίδια που πρόσθεσε το Xbox Game Pass μέσα στο 2022 θα χρειαζόταν $ 7173.84, τα οποία αντιστοιχούν σε € 6,754.53.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σεπτέμβριος ήταν απ’ αυτή την άποψη ο καλύτερος μήνας της υπηρεσίας για το 2022, αφού οι νέες του προσθήκες (Assassin’s Creed Odyssey, Slime Rancher 2, Metal Hellsinger, Deathloop, Grounded κ.α.) θα κόστιζαν σε κάποιον χρήστη $854! Σε σχέση με πέρυσι, το Xbox Game Pass ήταν πιο συμφέρουσα προσφορά φέτος, αφού η «σούμα» του 2021 ήταν $6,317.35 ή €5.598,34.

Για την ιστορία, το Xbox Game Pass ζητά €9,99 το μήνα για Xbox One και Xbox Series X|S κονσόλες ή για Windows υπολογιστές, προσφέροντας απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια, με όλους τους τίτλους των Xbox Game Studios και της Bethesda από την πρώτη μέρα.

Αντίστοιχα, υπάρχει και το Xbox Game Pass Ultimate πακέτο, που προσφέρει επιπλέον cloud streaming όλων των παιχνιδιών στις υποστηριζόμενες χώρες, τα οφέλη της Xbox Live Gold συνδρομής (όπως online multiplayer), διάφορα μηνιαία perks, όπως δωρεάν DLCs, καθώς και πρόσβαση στα παιχνίδια της EA Play συνδρομής.Πηγή άρθρου: unboxholics.com