Πάνω από 25% το ποσοστό εγκατάστασης του iOS 14 σε iPhone και iPad - Apple

Πάνω από 25% το ποσοστό εγκατάστασης του iOS 14 σε iPhone και iPad – Apple


Δεν έχασαν χρόνο οι κάτοχοι φορητών συσκευών της Apple, αφού σε μεγάλο ποσοστό έσπευσαν να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση του iOS αμέσως μόλις αυτή κυκλοφόρησε.

Ο ένας στους τέσσερις κατόχους iPhone και iPad έχει εγκαταστήσει το iOS 14 στη συσκευή του, πέντε μόλις ημέρες αφότου αυτό κυκλοφόρησε. Για την ακρίβεια, το ποσοστό εγκατάστασης της νέας έκδοσης του λειτουργικού της Apple φτάνει σύμφωνα με τα δεδομένα της Mixpanel στο άκρως εντυπωσιακό 26,32% όταν αυτό του iOS 13 βρίσκεται στο 66,07% ακολουθώντας σταθερά καθοδική πορεία (ένα σταθερό 7,61% έχει παλαιότερη έκδοση και αφορά ως επί το πλείστον συσκευές χωρίς δυνατότητα περαιτέρω ενημέρωσης).

ezgif.com-webp-to-jpg.jpg.046c7f004c1d9663f0546927d695d606.jpg

Για την ιστορία, το iOS 13 είχε φτάσει σε εγκαταστάσεις οριακά το 20% επί του συνόλου έπειτα από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πέρυσι, γεγονός που καθιστά το iOS 14 αρκετά δημοφιλέστερο.

Τα στοιχεία αυτά βέβαια δεν είναι σε καμία περίπτωση επίσημα και βασίζονται στα δεδομένα που συλλέγονται από site και εφαρμογές που διαθέτουν το SDK των mobile analytics του Mixpanel. Συνήθως όμως αποτυπώνουν τη γενική εικόνα με μικρή απόκλιση, οπότε αν μη τι άλλο η εξαγωγή συμπερασμάτων είναι σχετικά ασφαλής. Η επιβεβαίωση των ανωτέρω αναμένεται να έρθει σε περίπου πέντε εβδομάδες, όταν η Apple δώσει στοιχεία για τον πρώτο μήνα του iOS 14.

 

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr