παίζει "κρυφτό" με το χρονοδιάγραμμα του Android 11;

παίζει “κρυφτό” με το χρονοδιάγραμμα του Android 11;

Εδώ έχουμε κάτι περίεργο και ενδιαφέρον. Η HMD Global, η εταιρεία που κατασκευάζει τα κινητά Nokia, δημοσίευσε το πολύ γενικό χρονοδιάγραμμα της για το πότε πρέπει να περιμένετε από τις συσκευές σας να λάβουν την ενημέρωση του Android 11.

Αυτό βέβαια δεν είναι ούτε περίεργο, όσο ασαφές και αν είναι, ούτε τόσο ενδιαφέρον. Λοιπόν, το περίεργο και ενδιαφέρον είναι ότι η εταιρεία κατέβασε γρήγορα το χρονοδιάγραμμα μετά τη δημοσίευσή του. Δεν είμαστε σίγουροι τι συμβαίνει εδώ. Ίσως κάποιος το ανέβασε πολύ νωρίς, αλλά αν ναι – γιατί ήταν “πολύ σύντομα”; Το Android 11 κυκλοφόρησε από τις αρχές του μήνα και οι κάτοχοι της Nokia παντού αναρωτιούνται σαφώς τι να περιμένουν.

Η άλλη επιλογή που μπορούμε να σκεφτούμε είναι ότι το χρονοδιάγραμμα εξακολουθεί να αναθεωρείται, πράγμα που είναι σίγουρα μια πιθανότητα που πρέπει να έχουμε κατά νου ενώ το κοιτάμε. Επειδή τα πάντα μένουν στο Διαδίκτυο, μπορείτε να το δείτε στην παραπάνω εικόνα.

Ας το αναλύσουμε. Τα πρώτα μοντέλα που θα λάβουν την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος είναι τα Nokia 8.3 5G, 2.2, 5.3 και 8.1 – κάπου το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους (Οκτώβριος-Δεκέμβριος) ή το 1ο του επόμενου έτους (Ιανουάριος-Μάρτιος) ).

Επίσης, από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2021, τα Nokia 1.3, 4.2, 2.4, 2.3 και 3.4 αναμένεται να ενημερωθούν, ενώ κάποια στιγμή στο πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους τα Nokia 3.2, 7.2 και 6.2 θα ενημερωθούν . Τέλος, το τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους (Μάρτιος-Ιούνιος), το νέο λογισμικό θα πρέπει επίσης να φτάσει και στα Nokia 1 Plus και Nokia 9 PureView. Που να μην ανήκαν και στο πρόγραμμα Android One που υποτίθεται παρέχει γρήγορες ενημερώσεις.

HMD Global

Ας ελπίσουμε ότι η HMD Global θα καταλάβει νωρίτερα και όχι αργότερα το τι συνέβη και στη συνέχεια να δώσει εκ νέου το επίσημο χρονοδιάγραμμα ενημέρωσης για το Android 11, με ή χωρίς τροποποιήσεις.

Πηγή άρθρου: gr.gizchina.com