Νέο smart speaker από τη Google με τιμή $99

Νέο smart speaker από τη Google με τιμή $99

Η Google ανακοίνωσε το διάδοχο του Google Home, με τη νέα της πρόταση να είναι η “μεσαία” επιλογή μεταξύ των Next Mini και Google Home Max. Το νέο Nest Audio έρχεται στις 15 Οκτωβρίου παγκοσμίως σε πέντε χρώματα, Chalk, Charcoal, Sage, Sand και Sky στη τιμή των 99 δολαρίων. Το βάρος του Nest Audio δε ξεπερνάει τα 1,2 κιλά.

To Nest Audio έρχεται με mid-woofer 75 χιλιοστών και tweeter 19 χιλιοστών, με τρία μικρόφωνα που μπορούν να πάρουν φωνητικές εντολές από μακριά. Η Google υποστηρίζει ότι η νέα της πρόταση προσφέρει 75% δυνατότερο ήχο και 50% δυνατότερο μπάσο από το αρχικό Google Home, προφέροντας πλήρη, καθαρό και φυσικό ήχο. Για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα στην ποιότητα, η εταιρεία υποστηρίζει ότι ξόδεψε πάνω από 500 ώρες στο tuning της συσκευής.

Στο εσωτερικό του Next Audio υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής, με πυρήνες Cortex-A53, χρονισμένος στα 1.8GHz. Το ηχείο συνδέεται με δίκτυα Wi-Fi a/b/g/n/ac, με την κατασκευή του να είναι από 70% ανακυκλώσιμο πλαστικό. Αν συνδέσετε δύο Nest Audio μαζί το αποτέλεσμα είναι stereo ήχος, ενώ μπορείτε να μεταφέρετε τον ήχο σε όποιο δωμάτιο θέλετε (μέσω του Google Assistant).Πηγή άρθρου: techblog.gr