Μέσα στο 2020 θα δούμε από την Xiaomi το Redmi K30T με 144 Hz οθόνη και κάμερα 108 MP Samsung HM2!

Μέσα στο 2020 θα δούμε από την Xiaomi το Redmi K30T με 144 Hz οθόνη και κάμερα 108 MP Samsung HM2!

Οι φήμες υποστηρίζουν ότι η Xiaomi εργάζεται σε ένα άλλο smartphone Redmi, το Redmi K30T. Η συσκευή θα πρέπει να είναι μαζί μας πριν από το τέλος του έτους και μπορεί να έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το Mi 10T Pro.

Η Xiaomi προφανώς δεν έχει ακόμα τελειώσει με τη σειρά Redmi K30. Ενώ η Xiaomi θεωρήθηκε προηγουμένως ότι θα έχει μετακομίσει πια στη σειρά Redmi K40, το Sparrows News έμαθε απ’ ένα πουλάκι ότι ένα Redmi K30T βρίσκεται στην αρχή. Σύμφωνα με τον Digital Chat Station, σε αυτήν τη συσκευή έχει εκχωρηθεί ο αριθμός μοντέλου M2007J17C, ο οποίος έχει πρόσφατα πιστοποιηθεί στην Κίνα.

Επιπλέον, ο Digital Chat Station πιστεύει ότι το M2007J17C θα διαθέτει μια κύρια κάμερα ISOCELL HM2, τον νέο αισθητήρα 108 MP της Samsung. Το HM2 διαθέτει δυνατότητα λήψης pixel nonacell (9: 1), οπτικό ζουμ έως και 3x και μπορεί να εγγράψει σε 4K στα 120 FPS. Η Samsung έχει κατασκευάσει το HM2 σε αισθητήρα 1 / 1,52 ιντσών, ο οποίος έχει επίσης πλάτος pixel 0,7 μm. Το Redmi K30T θα προσφέρει επίσης ρυθμό ανανέωσης 144 Hz. Το μέγεθος της οθόνης της συσκευής είναι άγνωστο, αλλά ο Digital Chat Station έχει υπαινίσσει ότι οι λειτουργίες 60, 90, 120 ή 144 Hz θα είναι διαθέσιμες για να διαλέξετε.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το Redmi K30T μπορεί να είναι μια νέα επωνυμία της σειράς Mi 10T, η οποία έχει ήδη διαρρεύσει αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Το Mi 10T Pro ταιριάζει στην περιγραφή ενός smartphone Xiaomi με οθόνη 144 Hz και κύρια κάμερα 108 MP, οπότε το Redmi K30T μπορεί να είναι μια αποκλειστική κινεζική παραλλαγή, όπως το Mi CC9 Pro ήταν στη σειρά Mi Note 10. Εάν τα Mi 10T Pro και Redmi K30T είναι η ίδια συσκευή, τότε περιμένουμε από τη Xiaomi να εξοπλίσει το τελευταίο με ένα chipset Snapdragon 865, μια οθόνη οπών και μεγάλη μπαταρία.

 

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχνάτε να προτιμάτε το iTechNews.gr για τις αγορές σας από τα διάφορα κινεζομάγαζα, βοηθάει όλους, και εσάς, καθότι ότι παίρνω γίνονται συνήθως δώρα σε διαγωνισμούς. Πατήστε στα παρακάτω links ακριβώς πριν κάνετε την αγορά και τίποτα άλλο μέχρι να την ολοκληρώσετε


Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.


 

 

Πηγή: https://www.notebookcheck.net/

Μοίρασε την γνώση…

Πηγή άρθρου: itechnews.gr