Δεν είναι αστείο: η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 αναβάλλεται για τον Δεκέμβριο! - Games

Δεν είναι αστείο: η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 αναβάλλεται για τον Δεκέμβριο! – Games


Όταν η CD Projekt έχει να “μοιραστεί κάτι σημαντικό μαζί μας” σπάνια είναι για καλό…

Η CD Projekt ανακοίνωσε χθες την αναβολή της κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077 για τις 10 Δεκεμβρίου. Ο τίτλος επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου και μάλιστα είχε γίνει “gold” (η αρχική του έκδοση δηλαδή είχε ολοκληρωθεί και αποσταλεί για παραγωγή) όμως αυτό ουδόλως πτόησε τους ανθρώπους της εταιρείας.

Στην ανακοίνωση που υπογράφουν οι Adam Badowski και Marcin Iwinski, επικεφαλής και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα της CD Projekt, γίνεται αναφορά στις εννιά εκδόσεις (συμβατότητα με Xbox One S/X, Xbox Series S/X, PS4, PS4 Pro, συμβατότητα με PS5, PC, Stadia) που έχει να επιμεληθεί η εταιρεία ενώ το προσωπικό της εργάζεται ακόμα από το σπίτι. Τονίζεται μάλιστα ότι οι 21 ημέρες παράτασης μπορούν πράγματι να κάνουν τη διαφορά.

Η δουλειά στην οποία αναφέρεται πάντως η CD Projekt θα αντικατοπτρίζεται στο patch που διατεθεί με την κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 -δεδομένης της ολοκλήρωσης της αρχικής του έκδοσης, όπως προείπαμε. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μέχρι και την Τρίτη το πρωί (η ανακοίνωση έγινε το απόγευμα της ίδιας ημέρας) η εταιρεία διαβεβαίωνε μέσω Twitter πως το παιχνίδι θα κυκλοφορούσε κανονικά στις 19 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για την τέταρτη (!) ημερομηνία κυκλοφορίας που έχει ανακοινωθεί για το Cyberpunk 2077. Θυμίζουμε ότι η αρχική ήταν στις 16 Απριλίου (είχε ανακοινωθεί στην περυσινή E3). Η πρώτη καθυστέρηση το έστειλε στις 17 Σεπτεμβρίου, ήτοι πέντε μήνες αργότερα. Η δεύτερη καθυστέρηση το έσπρωξε άλλους δύο μήνες παραπίσω, στις 19 Νοεμβρίου. Η τρίτη (και φαρμακερή;) δίνει έξτρα περιθώριο 21 ημερών στη CD Projekt.Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr