Αντετοκούνμπο: Από τα παρκέ του NBA, στο Fortnite

Αντετοκούνμπο: Από τα παρκέ του NBA, στο Fortnite

Έχοντας κατακτήσει τον κόσμο με τις επιδόσεις του στο NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα πρωταγωνιστεί και στην αρένα των videogame ως χαρακτήρας στο Fortnite.

Σε teaser που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Twitter, ο «Greek Freak» γίνεται «διπλός» για τις ανάγκες του Fortnite και φαίνεται να το απολαμβάνει.

Βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

«Χθες βράδυ είχα το πιο τρελό όνειρο…» είναι το σλόγκαν που συνοδεύει το teaser που ανέβασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον λογαριασμό του.

Αντετοκούνμπο και στο Fortnite

Ο δικός μας Γιάννης έρχεται να προστεθεί στη λίστα επιφανών αθλητών που έχουν συμπεριληφθεί στη σειρά Icon Series του Fortnite. Βρίσκει τη θέση του δίπλα στους LeBron James των Los Angeles Lakers, Patrick Mahomes των Kansas City Chiefs και Neymar της Paris Saint-Germain.

Ο 28χρονος αστέρας των Milwaukee Bucks εμφανίζεται σαν αρχαίος Έλληνας πολεμιστής και θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι από τις 24 Δεκεμβρίου.

Εκτός από τις δύο στολές «Giannis Antetokounmpo Outfit» και «Hospile Giannis Outfit», οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν στην Dream Arena του Γιάννη. Θα μπορούν να συλλέξουν μια σειρά από αξεσουάρ με θέμα τον δικό μας «Greek Freak».Πηγή άρθρου: www.in.gr