Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο Μουζάκι Καρδίτσας


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 13:18

Βρέθηκε πτώμα γυναίκας στο Μουζάκι Καρδίτσας - Εικάζεται ότι ανήκει στην αγνοούμενη φαρμακοποιό

Το πτώμα μίας γυναίκας εντοπίστηκε, λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι στο Μουζάκι Καρδίτσας, όπως επιβεβαίωσε με tweet η Πυροσβεστική.

Η σορός εντοπίστηκε στη γέφυρα της Μαγουλίτσας και φέρεται ότι ανήκει στη 43χρονη φαρμακοποιό, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή (18/09) όταν η κακοκαιρία «Ιανός» έπληξε την Καρδίτσα.

 

Σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής των ερευνών:

«Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Στην έρευνα συμμετείχαν και δέκα άτομα από την οικογένεια της 43χρονης. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας».

Για τον εντοπισμό ανθρώπινου μέλους στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον Δήμο Μουζακίου στην Καρδίτσα από τις δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή έκαναν λόγο νωρίτερα πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με το τοπικό site TV10.gr, στις 12:30 περίπου το μεσημέρι της Πέμπτης, τα σωστικά συνεργεία φέρεται να βρήκαν γυναικεία σορό μέσα στις λάσπες στην περιοχή μετά τη Μαγουλίτσα, προς Λαζαρίνα.

Ακόμη δεν έχει γίνει αναγνώριση από κάποιο συγγενικό πρόσωπο, ωστόσο, με βάση το γεγονός πως δεν έχει δηλωθεί κάποια άλλη εξαφάνιση, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται για τη 43χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σταλεί φωτογραφίες της γυναίκας στους οικείους της προκειμένου να γίνει και η επίσημα η αναγνώρισή της.

Αυτή τη στιγμή γίνεται η ανάσυρση της σορού.

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020, 15:13Πηγή άρθρου: www.zougla.gr