Βουλή: Και νέο άδειασμα Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε δεύτερη αποδοκιμασία των δηλώσεων Πολάκη περί εμβολιασμού προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Μετά το … συντροφικό άδειασμα του πρώην υπουργού από το Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος από το βήμα της Βουλής τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του εμβολιασμού των πολιτών ως μόνον «αντίδοτο» στον κορωνοϊό.

«Στη Βουλή τον πρόεδρο του κόμματος τον αντιπροσωπεύω εγώ ως ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και θέλω να κάνω εντελώς ξεκάθαρο ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του εμβολιασμού», υπογράμμισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να συμπληρώσει με νόημα ότι κανένα φάρμακο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον εμβολιασμό. Ο κ. Τσακαλώτος απηύθυνε μάλιστα έκκληση σε όλους όσοι διατηρούν ακόμη επιφυλάξεις να μην έχουν κανέναν φόβο και να εμβολιαστούν.

Αφορμή στάθηκε η επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Παύλο Πολάκη, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει ξεκάθαρη θέση. Ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να μην κάνει σπέκουλα στο θέμα αυτό κι εκείνος με τη σειρά του εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη δήλωση Τσακαλώτου.

Πηγή άρθρου: www.cnn.gr