Τι λέει η κοινή γνώμη για τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης για εμβόλια και κακοκαιρία

Τα συμπεράσματα της νέας μεγάλης δημοσκόπησης της «ALCO» για το «OPEN TV» με τη συμμετοχή του «ethnos.gr» για τον μήνα Φεβρουάριο παρουσιάστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου καναλιού.

Τι λέει η κοινή γνώμη για τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης για τα εμβόλια κατά του κορονοϊού και την κακοκαιρία «Μήδεια». Πού ζητούν αλλαγή νομοθεσίας οι πολίτες. Ποια είναι η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Η δημοσκόπηση, που διαμορφώθηκε και από ερωτήματα πολιτών, πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2021 από την «ALCO» και μεταδόθηκε την Παρασκευή (19/02)…

Είναι ικανοποιημένοι οι πολίτες από την κυβέρνηση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμών; Πώς κρίνουν τη διαχείριση της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε τη χώρα και τι πιστεύουν για τη φύλαξη των ΑΕΙ (με βάση το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε πρόσφατα και φέρνει αλλαγές στα Πανεπιστήμια, όπως την παρουσία αστυνομίας). Πώς κρίνουν ακόμα τη διαχείριση και για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης και στον χώρο των ηθοποιών; Ποιον θεωρεί ο κόσμος καταλληλότερο πρωθυπουργό;

H δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ατόμων, μέσω τηλεφωνικών συνεντεύξεων, σε ολόκληρη τη χώρα. Το στατιστικό σφάλμα της δημοσκόπησης είναι +- 3,1%, ενώ το διάστημα βεβαιότητας είναι 95%. Ο χρόνος που διενεργήθηκε η δημοσκόπηση ήταν στο διάστημα 15-18 Φεβρουαρίου, ενώ τα άτομα που ρωτήθηκαν ήταν 17 ετών και άνω.

Δείτε αναλυτικά στις παρακάτω κάρτες τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης:

H διαχείριση της κακοκαιρίας «Μήδεια»

Eίναι οι πολίτες ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα εμβολιασμού;

Είναι ικανοποιημένοι οι πολίτες ότι από τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας;

Αν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα διαχειριζόταν καλύτερα την πανδημία;

Φύλαξη στα Πανεπιστήμια

Ποιον θεωρούν οι πολίτες καταλληλότερο πρωθυπουργό;

Πώς καταγράφεται η πρόθεση ψήφου των πολιτών;

Να αλλάξει ο νόμος ώστε μην υπάρχει παραγραφή σε θέματα βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης;

Πηγές: OPEN TV, ethnos.gr ALCO

Πηγή άρθρου: www.altsantiri.gr