Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου – Που έγιναν μεταφορές χρημάτων

Newsroom eleftherostypos.gr

Οι έρευνες και οι αποκαλύψεις σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά συνεχίζονται. Τι έδειξε η άρση του τραπεζικού απορρήτου.

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σόκαρε ολόκληρη την κοινή γνώμη που παρακολούθησε τις εξελίξεις για τη δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Οι έρευνες σχετικά με το έγκλημα και τα κίνητρα που υπήρχαν πίσω από αυτό συνεχίζονται, με τις αρχές να προχωρούν σε άρση του τραπεζικού απορρήτου του δολοφόνου, ρίχνοντας… φως στις φήμες για παράνομες δοσοληψίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο ήδη υπάρχουν τα πρώτα δείγματα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Real News, δεν προκύπτουν ύποπτες συναλλαγές, ωστόσο διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της άτυχης Καρολάιν σε λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.

Επίσης, έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 33χρονος πιλότος, χωρίς όμως να προκύπτουν στοιχεία για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να κρύβουν κάποιο θανάσιμο μυστικό. Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση η έρευνες συνεχίζονται.Πηγή άρθρου: eleftherostypos.gr