Θεσσαλονίκη – Βίντεο: Η στιγμή που βρήκαν τον άτυχο άνδρα που παρασύρθηκε

Η στιγμή που βρέθηκε ο άτυχος άνδρας που παρασύρθηκε το όχημά του κατά την ισχυρή νεροποντή στη Θεσσαλονίκη

«Τον εντόπισα χωρίς τις αισθήσεις του στο ρέμα Μυτιλήνης στην οδό Λαγκαδά, λίγο πριν την υπογειοποίηση του ρέματος, όταν υποχώρησαν τα νερά, πίσω από μια συστάδα δέντρων», τόνισε ο Σάκης Λαζαρίδης, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αθλητισμού, Δράσεων Εθελοντισμού και Πολιτικής Προστασίας του Παύλου Μελά ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αντίκρισε τον νεκρό άνδρα στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος παρασύρθηκε από χείμαρρο εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Όπως ο ίδιος επισημαίνει στο GRTimes, τα νερά ήταν πολύ ορμητικά και ο άνδρας δεν κατάφερε να συγκρατήσει το αυτοκίνητό του.

Παρασύρθηκε το όχημα

Σύμφωνα με το thes.gr, ο άνδρας εντοπίστηκε σε αρκετή απόσταση από το σημείο που παρασύρθηκε σε δρόμο κοντά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη δυτική Θεσσαλονίκη. Το όχημά του βρέθηκε 250 μέτρα από το σημείο της παράσυρσης, αλλά το σώμα του άνδρα εντοπίστηκε κάτω από το στρατόπεδο Καρατάσιου στο ρέμα Ξηροποτάμου, μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Προσπαθούσαν να τον σώσουν για ώρα

Διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν επί τουλάχιστον μισή ώρα. Στη συνέχεια, το πλήρωμα τον παρέλαβε με προορισμό το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άτυχος άνδρας επιχείρησε να περάσει σημείο όπου περνούσαν ορμητικά τα νερά. Ωστόσο, η δύναμη των υδάτων ήταν τέτοια που τελικά παρασύρθηκε μέσα σε ρέμα.

 

Όλες οι ειδήσεις

Σοκ στο Euro 2020: Κατέρρευσε στο γήπεδο το αστέρι της Δανίας Κρίστιαν Ερικσεν

ΥΠΕΞ Βόρειας Μακεδονίας για φανέλες στο Euro: Καμιά υποχρέωση από τη Συμφωνία Πρεσπών

Θεσσαλονίκη: Νεκρός από την κακοκαιρία – Παρασύρθηκε το όχημά του

Θανάσης Λάλας: Έχασα τα πάντα, αλλά όλοι νομίζουν ότι είμαι πάμπλουτος – Η χιπ χοπ είναι η σύγχρονη ποίηση

 

Πηγή άρθρου: www.ethnos.gr