Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Ο Μάνος είναι ο πρώτος που θα την σκότωνε αν είχε την παραμικρή υποψία» | ενότητες, κοινωνία

Τι ανέφερε καλός φίλος και συνάδελφος του Μάνου Δασκαλάκη θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. 

Ο συνάδελφος του Μάνου Δασκαλάκη ανέφερε ότι όντως το ζευγάρι έχει χωρίσει και πως ο πατέρας των παιδιών δεν ζει με τη μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου. 

«Ο Μάνος είναι σε βαριά ψυχολογική κατάσταση. Εργάζεται πάρα πολύ, σε μια ιδιωτική εταιρεία, φτάνει να δουλεύει μέχρι και 20 ώρες τη μέρα και περιμένει να πέσει φως στην υπόθεση. Είναι στην Πάτρα και δεν έχει φύγει για πουθενά. Επισκέπτεται τους γονείς του στο πατρικό του τακτικά και επισκέπτεται τη Ρούλα καθημερινά, γιατί οι δυο τους έχουν χωρίσει αλλά δεν μπορεί να μην τη στηρίξει ανθρώπινα», ανέφερε από την πλευρά του, όσον αφορά τις πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από εκπομπή του Alpha ότι ο πατέρας των τριών παιδιών βρίσκεται στην Αθήνα και φιλοξενείται από άλλη γυναίκα. 

«Ο Μάνος είναι πολύ ενοχλημένος με διάφορα πράγματα που λέγονται. Στην ίδια συζήτηση μού είπε: “Θέλω να πω εκεί που πρέπει όσα ξέρω, όσα έχω ζήσει. Κανένας δεν μπορεί να με αναιρέσει. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει εμένα. Είμαι ο πιο άμεσος και είμαι ο πρώτος που θα την σκότωνα εάν είχα έστω και μισή υποψία. Δεν έχω την υποψία και πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, αυτό πιστεύω μέσα μου. Μόνο εγώ δεν έχω πιστέψει ότι το έχει κάνει η Ρούλα. Κλείνω την τηλεόραση για να μην επηρεαστώ», ανέφερε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Super Κατερίνα. 

 Πηγή άρθρου: www.real.gr