ΣΥΡΙΖΑ για Κοντονή: Εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά -Παραπέμπεται για διαγραφή | ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή ανακοίνωση κατά του Σταύρου Κοντονή από την Κουμουνδούρου.

«Οι δηλώσεις του Σταύρου Κοντονή, που υιοθετούν την προπαγάνδα και τα fake news της Νέας Δημοκρατίας, είναι απαράδεκτες και αντικειμενικά εξυπηρετούν πολιτικά συμφέροντα εχθρικά προς την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία», σημειώνει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξετάζονται όλες οι κινήσεις για Κοντονή

Στην Κουμουνδούρου είναι σφόδρα ενοχλημένοι από τον Σταύρο Κοντονή και εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Αν και επισήμως σημειώνουν ότι οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ληφθεί, πληροφορίες του iefimerida.gr θέλουν το ζήτημα του Σταύρου Κοντονή να παραπέμπεται στην Οργάνωση Μελών, στην οποία συμμετέχει, με το ερώτημα της διαγραφής. Αν η οργάνωση αποφασίσει θετικά (με πλειοψηφία 3/4), τότε το ζήτημα παραπέμπεται στο αμέσως ανώτερο όργανο.

Πολιτική θύελλα από το πρωί

Σημειώνεται ότι από το πρωί έχει ξεσπάσει πολιτική θύελλα, καθώς ο Σταύρος Κοντονής ανακοίνωσε την παραίτησή του από μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του Αλέξη Τσίπρα για τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα, οι οποίες, όπως ισχυρίστηκε, «ρίχνουν στα μαλακά τη Χρυσή Αυγή».

Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ κάνουν λόγο για υποκρισία και μείζον πολιτικό θέμα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να απαντά με κατηγορίες για σπέκουλα και χυδαία ψέματα.Πηγή άρθρου: www.iefimerida.gr