Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Αφού σκότωσε τη γυναίκα του, ντύθηκε, ‘στολίστηκε’ και πήγε να παραδοθεί! Συγκλονιστικές καταθέσεις!

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μέσα από τη δικογραφία της Μάνης. Τόσο τα άτομα από περιβάλλον του θύματος όσο από του δράστη δίνουν μέσα από τις μαρτυρίες τους το κάδρο της φρίκης σε μια υπόθεση που θυμίζει το χρονικό μιας προαναγγελθείσης δολοφονίας. Ο δράστης ένας άνθρωπος βίαιος, με εμμονές και συχνά ξεσπάσματα ζήλιας είχε επιτεθεί ακόμη και στην ίδια του την αδερφή και την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον μηνύσει, τη σύζυγο του τη ζήλευε παθολογικά και την εξύβριζε σχεδόν κάθε μέρα γιατί νόμιζε ότι τον απατούσε.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση της 28χρονης ανιψιάς της δολοφονηθείσης, ο άνδρας της, της είχε επιτεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με μαχαίρι και η ίδια για να προφυλαχθεί χρησιμοποίησε ως ασπίδα ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο μαχαίρωσε με λύσσα και έκανε κομμάτια και άλλη μια με καραμπίνα.

Ανατριχίλα δε, προκαλεί και η κατάθεση ενός αστυνομικού ο οποίος αναφέρει ότι ο συζυγοκτόνος της Μάνης μετά την εκτέλεση της 44χρονης έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα! Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα ο δράστης είπε ότι «τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν συνέχεια σε καθημερινή βάση για ασήμαντες αφορμές χωρίς ποτέ να τη χτυπήσω και κλείναμε το θέμα με αγάπη. Εγώ είμαι καχύποπτος και για το λόγο αυτό έχω επισκεφθεί ψυχίατρο ο οποίος μου έχει χορηγήσει αντιψυχωτικά φάρμακα (στο σπίτι βρέθηκαν δισκία Lexotanil και xanax) τα οποία τα παίρνω εδώ και είκοσι χρόνια. Τα παίρνω και είμαι μια χαρά. Και έπαιρνε επίσης και η γυναίκα μου. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη χθες γιατί δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα. Η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ θα πάω στη φυλακή. Ζητάω συγγνώμη για όλα».