Ο «Μπάλλος» γκρέμισε και βύθισε στο ποτάμι γέφυρα στις Σέρρες

Οι έντονες βροχοπτώσεις στον Δήμο Βισαλτίας προκάλεσαν υπερχείλιση του ποταμού Κουπατσιανού δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα σε μέρος της γέφυρας από την πλευρά του χωριού Τριανταφυλλιά.


Είναι χαρακτηριστικές οι αεροφωτογραφίες που τράβηξε ο κ. Στέλιος Ρίζος κάτοικος της Βέργης και οι οποίες αποτυπώνουν το μέγεθος της ζημιάς.
Σύμφωνα με το epilogestv.gr, με απόφαση του Δημάρχου Βισαλτίας, Αθανάσιου Μασλαρινού, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία από το πρωί στις 09:00 του Σαββάτου 16 Οκτωβρίου για 48 ώρες στο οδικό δίκτυο Σησαμιάς – Βέργης, από την εκκλησία και μετά και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, Θοδωρής Βαδικόλιας, είπε ότι χθες συνεργεία του Δήμου καθάρισαν περιοχές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα ενώ λόγω ανόδου της στάθμης του νερού προχώρησαν προληπτικά στο κλείσιμο του επαρχιακού οδικού δικτύου Βέργης-Τριανταφυλλιάς, της γέφυρας Καστανοχωρίου στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Καστανοχώρι – Άγιος Δημήτριος και του οδικού δικτύου Σησαμιάς – Βέργης και Βέργης – Τριανταφυλλιάς, λόγω επικινδυνότητας.

Πηγή άρθρου: www.dikaiologitika.gr