Νίκος Παναγιωτόπουλος / Επιβάλει σιωπητήριο στους αξιωματικούς – «Να μιλάνε λιγότερο»

Νίκος Παναγιωτόπουλος / Επιβάλει σιωπητήριο στους αξιωματικούς – «Να μιλάνε λιγότερο»

«Το σύστημα πληροφοριών έχει γίνει ελβετικό τυρί» ισχυρίστηκε και ανέφερε ότι θα θέσει θέμα στους αρχηγούς των επιτελείων

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος όχι μόνο αρνείται να ενημερώσει τα κόμματα και τον ελληνικό λαό για τα όπλα που στέλνει εν κρυπτώ η κυβέρνηση στην Ουκρανία, αλλά τώρα τα βάζει με τους αξιωματούχους των ενόπλων δυνάμεων, κατηγορώντας τους για διαρροές. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να παρομοιάσει το σύστημα πληροφοριών με «ελβετικό τυρί».

«Θα θέσω θέμα στους αρχηγούς για το ελβετικό τυρί στα επιτελεία. Η άσκηση αντικατασκοπείας δεν έχει νόημα. Είναι πρόβλημα. Το συζητάνε όλοι στα καφενεία. Ποιοι; Αξιωματικοί; Υπαξιωματικοί; Προς Θεού. Είναι σημείο ανησυχίας αυτό. Η πληροφορία δεν πρέπει να είναι προσβάσιμη σε όλους» σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συμπλήρωσε:

«Η προτροπή αυτή δίνεται περισσότερα στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων. Δεν μπορούν να συζητάνε και να παίρνουν τηλέφωνο και να διοχετεύουν (σ.σ. πληροφορίες) ψάξε αυτό, δες εκείνο, γιατί ισχύει αυτό, μήπως ισχύει το άλλο. Εγώ πάντως εκφράζω την ευχή να μιλάμε λιγότερο για αυτού του είδους τα θέματα, ιδίως τα στελέχη».

Πηγή άρθρου: www.avgi.gr