Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απόπειρα κατά της ζωής του από συγκρατούμενό του καταγγέλλει ο δικηγόρος του

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Απόπειρα κατά της ζωής του από συγκρατούμενό του καταγγέλλει ο δικηγόρος του

«Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω»

Τον προβληματισμό του για τη μεταφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις φυλακές Μαλανδρίνου εξέφρασε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, κάνοντας λόγο για πιο σκληρές φυλακές. 

«Δεν εισακούστηκαν τα αιτήματα που κάναμε κυρίως για την παραμονή του στον Κορυδαλλό που, κατά την άποψή μου, είναι η πιο ασφαλής φυλακή που υπάρχει. Κατά το παρελθόν ο εντολέας μου είχε δεχτεί απειλές και είχαν συμβεί κάποια περιστατικά» τόνισε ο ίδιος μιλώντας σε εκπομπή του Alpha. 

Διευκρινίζοντας, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε περιστατικό εντός της πτέρυγας από αλλοδαπής καταγωγής άτομο που κινήθηκε εναντίον του, κατά της ζωής του, μάλιστα υπήρχαν και μαρτυρικές καταθέσεις συγκρατούμενου του εντολέα μου και σχηματίστηκε δικογραφία». 

Όπως περιέγραψαν μάρτυρες στο περιστατικό, ο συγκεκριμένος άνδρας είπε: «Θέλω να τον σκοτώσω. Ήρθα από άλλη φυλακή, έψαχνα να τον βρω», κάτι που επιβεβαίωσε στην εκπομπή και ο δικηγόρος του. 

Στις φυλακές του Μαλανδρίνου που, σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωαννίδη είναι πιο σκληρές φυλακές, βρίσκονται πέντε ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία των συζύγων τους – μεταξύ αυτών και ο δράστης της Μακρινίτσας. 

Πηγή άρθρου: www.lifo.gr