Μπάιντεν : Μετά τις ευχές κρατά… αποστάσεις από τον Τραμπ – Ειδήσεις – νέα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αντίδραση του μεγάλου αντιπάλου του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του Νοεμβρίου, Τζο Μπάιντεν, τόσο μετά τη δημοσιοποίηση της  είδησης ότι ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ νοσεί από κοροναϊό, όσο και στη συνέχεια, όταν έγινε γνωστή η εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μετά την ανάρτηση, κατά την οποία ο Τζο Μπάιντεν ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ, ο ίδιος επανέρχεται στο θέμα του κοροναϊού ενημερώνοντας ότι τόσο ο ίδιος είναι αρνητικοί στον φονικό ιό.

Ντόναλντ Τραμπ: Πώς κόλλησε κορωνοϊό – Ολο το παρασκήνιο

Ακολουθούν αναρτήσεις που «ξεχνούν» το θέμα της υγείας του Τραμπ και αφορούν τις προεκλογικές εκδηλώσεις του.

Στη συνέχεια ανακοινώνεται η εισαγωγή του Ντόναλντ Τραμπ στο νοσοκομείο. Ο Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να το αγνοήσει. Από την άλλη πλευρά, όμως, καταλαβαίνει ότι το να αναφέρεται συνέχεια στον πολιτικό του αντίπαλο, ακόμα και αν η πολιτική ορθότητα και ο πολιτικός πολιτισμός το επιβάλλουν, φοβάται μην γυρίσει εις βάρος του.

«Αυτή δεν μπορεί να είναι μια στιγμή φανατισμού, πρέπει να είναι μια αμερικανική στιγμή, πρέπει να ενωθούμε σαν έθνος» γράφει.

Είναι σαφές ότι ζητάει από τους οπαδούς του να μην καταφέρονται κατά του αντιπάλου του χωρίς να τον αναφέρει.

Ακολουθεί σειρά αναρτήσεων του Μπαίντεν, που έχει να κάνει καθαρά με το κομμάτι της εκλογικής μάχης.

Είναι λοιπόν σαφές ότι ο Μπάιντεν προσπαθεί να συνεχίσει τον προεκλογικό του αγώνα, χωρίς όμως να κατηγορηθεί ότι σε κρίσιμες στιγμές για την υγεία του Τραμπ ο ίδιος τις εκμεταλλεύεται.

Το «ξέπλυμα» του 21ου αιώναΠηγή άρθρου: www.tovima.gr