«Κάνε πως είσαι η μαμά μου»: Πώς 10χρονο αγόρι ξέφυγε από τη γυναίκα που το παρακολουθούσε

«Κάνε πως είσαι η μαμά μου»: Πώς 10χρονο αγόρι ξέφυγε από τη γυναίκα που το παρακολουθούσε

Η εξυπνάδα του έσωσε ένα 10χρονο αγόρι, τον Σάμι Γκριν, όταν μια γυναίκα άρχισε να το ακολουθεί στο δρόμο καθώς αυτό γυρνούσε από το σχολείο, σε πόλη της Πενσιλβάνια.

«Άρχισε να περπατάει μαζί του και να τον ρωτάει πού ήταν η οικογένειά του, πού ήταν ο πατέρας του» δήλωσε ο πατέρας του παιδιού, Σαμ Γκριν.

Διαβάστε επίσης: Τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή 23χρονου στη Θεσσαλονίκη – Το χρέος, οι απειλές και τα κρυπτονομίσματα

Ο Σάμι δεν γνώριζε τη γυναίκα, αλλά εκείνη επέμενε ότι ήξερε την οικογένεια του παιδιού και του είπε ότι έπρεπε να πάει μαζί της.

«Είπε ότι μάλλον τον ήξερε και ότι θα πήγαινε στο Wawa (κατάστημα) και ότι έπρεπε να πάει μαζί της και ότι θα μπορούσε να αγοράσει ό,τι ήθελε» είπε ο Γκριν.

Ο Σάμι ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αποφάσισε να πάει για βοήθεια σε ένα κατάστημα που γνώριζε. Το βίντεο παρακολούθησης τον δείχνει να μπαίνει στο Dani Bee Funky, να πηγαίνει κατευθείαν στην ταμία και να της ψιθυζίσει κάτι.

«Της είπε »κάνε σαν να είσαι η μαμά μου, αυτή η κυρία με ακολουθεί»» είπε ο 10χρονος στην ταμία, η οποία μπαίνει ανάμεσα στον Σάμι και τη γυναίκα που στεκόταν ακόμα στην πόρτα. Στη συνέχεια πήγε στην πόρτα, την τράβηξε και την κλείδωσε. Η γυναίκα έπειτα έφυγε.


«Όταν βλέπαμε το βίντεο, έκλαιγα κάθε φορά», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει τη γυναίκα, η οποία έχει παραπεμφθεί για βοήθεια ψυχικής υγείας.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος επαίνεσε τόσο τον Σάμι που έκανε το σωστό, όσο και την υπάλληλό της που τον βοήθησε.

«Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτήν. Η Χάνα είναι μια νεαρή κοπέλα 17 ετών. Τα έκανε όλα σωστά» δήλωσε για την υπάλληλό της.Πηγή άρθρου: www.in.gr