Ηράκλειo: Στη ΜΕΘ 10χρονος Που Παρασύρθηκε Από Κύματα

Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε 10χρονο αγόρι το οποίοι παρασύρθηκε από τα κύματα σε παραλία των Γουρνών κοντά στο Ηράκλειο της Κρήτης με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ο διοικητής του Βενιζέλειου Γιώργος Τερζάκης δήλωσε στο cretapost, ότι «στο μικρό παιδί έγινε μια αξονική η οποία ήταν καλή ενώ σε δύο με τρεις ημέρες, η εξέταση αυτή θα πρέπει να επαναληφθεί».

Ο 10χρονος εντούτοις μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση. 

Πώς παρασύρθηκε το παιδί-Έπεσε να το σώσει ο πατέρας του

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι όταν μία οικογένεια που κάνει διακοπές στην Κρήτη πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα. Δυστυχώς, το 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει. Με τη βοήθεια και άλλων λουόμενων το παιδί βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τελικά κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό του παιδιού. Αμέσως το μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις ενώ ακολούθησε η μεταφορά του στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο πατέρας του παιδιού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, καθώς στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί χτύπησε σε βράχια με αποτέλεσμα να έχει εκδορές στο σώμα του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Πηγή άρθρου: www.star.gr