Γλυκά Νερά: Βίντεο Από Πτήση Του Πιλότου Με Φίλους Του

Αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν καθημερινά για το παρελθόν του συζυγοκτόνου των Γλυκών Νερών. Αν και απλός εργαζόμενος σε εταιρία με ελικόπτερα, φαίνεται πως ο πιλότος είχε πρόσβαση σε ελικόπτερα, προκειμένου να εντυπωσιάζει το στενό του κύκλο, όπως και την άτυχη Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: «Εγώ πλήρωσα τα έξοδα της κηδείας», λέει ο πιλότος

Βίντεο ντοκουμέντο από πτήση του εξασφάλισε για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η δημοσιογράφος Δήμητρα Τζιώτζιου. Σε αυτό φαίνεται ο κατηγορούμενος να είναι στη θέση του πιλότου, καθώς πετά πάνω από το Αιγαίο, με κατεύθυνση προς την Αλόννησο, έχοντας μαζί την παρέα του. Τότε ήταν 27 χρόνων και δεν είχε παντρευτεί ακόμα την Καρολάιν. Ωστόσο, φαίνεται πως είχε τη δυνατότητα να μεταφέρει τους φίλους του, παρόλο που το κόστος για τη χρήση αυτού του μέσου είναι ιδιαίτερα ακριβό. 

«Όταν λες στον φίλο σου ότι θα τον δεις μόνο μια μέρα, γιατί δε βολεύουν τα δρομολόγια και σου λέει έρχομαι να σε πάρω με το ελικόπτερο!» είχε γράψει φίλος του πιλότου στο διαδίκτυο.

Στιγμιότυπο από την πτήση του πιλότου με τους φίλους του- κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Το κόστος μιας πτήσης ελικοπτέρου ενός μεσαίου ελικοπτέρου 4 ή 5 θέσεων είναι περίπου στα 1.000 ευρώ την ώρα. Οι εμπορικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο μισθώνουν τα μέσα αυτά και δε συνηθίζεται να δίνουν τα πτητικά μέσα σε υπαλλήλους για να προβαίνουν σε μεταφορές φιλικών τους προσώπων» εξήγησε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλος, πρόεδρος της ένωσης χειριστών πολιτικής αεροπορίας και δήμαρχος Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο από τον δολοφόνο της Καρολάιν στη φυλακή

Απορίας άξιο είναι λοιπόν, πώς ένας τόσο νεαρός υπάλληλος είχε πρόσβαση σε ένα τόσο ακριβό πτητικό μέσο. Το νοίκιασε; Το δανείστηκε από κάποιον; Χρησιμοποίησε κάποιο από τα ελικόπτερα της εταιρίας που εργαζόταν; 

Πάντως, οι κάτοικοι της Αλοννήσου είχαν δει πολλές φορές τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να πετά με το ελικόπτερο πάνω από το νησί. Με αυτόν τον τρόπο, λένε, ήθελε να εντυπωσιάζει την Καρολάιν, αλλά και τους φίλους που είχε αποκτήσει εκεί.

Οι αστυνομικοί ερευνούν προσεκτικά όλα τα ντοκουμέντα που έχουν στα χέρια τους. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.Πηγή άρθρου: www.star.gr