Γιώργος Παπανδρέου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση – Ζητά στήριξη…

Την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ στις εκλογές του Δεκεμβρίου ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Παπανδρέου.

Λίγες ώρες αργότερα, προχώρησε και σε ανάρτηση στο facebook, ζητώντας υπογραφές για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς του. Μάλιστα, απευθύνει και κάλεσμα στους φίλους του κόμματος, εξηγώντας τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την απόφαση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου

Φίλες και φίλοι,

Αποφάσισα να συμμετάσχω στη διαδικασία εκλογής Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη δημιουργία μιας μεγάλης και ισχυρής Παράταξης, πρωταγωνιστή και πάλι των εξελίξεων και καταλύτη για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης, ικανής να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντηρητική.

Διαβάστε Επίσης

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια, είναι απαραίτητη.

Η διαμόρφωση μιας νικηφόρας προοπτικής για την Παράταξή μας, που είναι προϋπόθεση για να είμαστε χρήσιμοι για τη χώρα και τον Ελληνικό λαό, είναι στα δικά μας χέρια.

Υποστηρίζοντας την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε σε πέρας αυτό το σπουδαίο έργο.

Για το σκοπό αυτό, μπορείτε να συμπληρώσετε και να υπογράψετε τη φόρμα που ακολουθεί ή να εκτυπώσετε το έντυπο της φόρμας.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Πηγή άρθρου: www.thetoc.gr