Γιατί με κάλεσε ο ανακριτής να δώσω εξηγήσεις

Γιατί με κάλεσε ο ανακριτής να δώσω εξηγήσεις

Όπως είπε ο εκδότης της εφημερίδας “Το Ποντίκι”, “ήταν μια ταλαιπωρία και για όποιον είναι και λίγο γνωστός, είναι λίγο μεγαλύτερη και η ταλαιπωρία”.

Ο Αντώνης Δελλατόλας τόνισε ότι “είχα μία κλήση στις 29 Απριλίου για να δώσω μια κατάθεση για θέμα φορολογικής διαφοράς, δεν είναι καν φοροδιαφυγή και δεν με βρήκαν γιατί ήμουν στην Τήνο και είχα και covid τότε. Κάποιες εξηγήσεις έπρεπε να δώσω, αλλά δεν με βρήκαν, θυροκόλλησαν την κλήση, η οποία χάθηκε και με βρήκαν στο “Ποντίκι” στη δουλειά μου έπειτα από 1,5 μήνα”.

Όπως είπε, “οι Υπηρεσίες έκαναν τη δουλειά τους, εγώ γιατί να αποτελώ εξαίρεση;” και πρόσθεσε: “Ταλαιπωρήθηκα λίγο, πήγα έδωσα τις εξηγήσεις που έπρεπε να δώσω από την πρώτη φορά και τελείωσε το θέμα. Ο ανακριτής μου είπε “απορώ γιατί δεν σας έβρισκαν αφού κάθε μέρα είστε στα κανάλια“. Τέλος καλό, όλα καλά”.

Ο ίδιος εξήγησε ότι η αναζήτηση και το ένταλμα ήταν για απείθεια, “γιατί δεν εμφανίστηκα τον Απρίλιο να δώσω τις εξηγήσεις”.

Για τα σχόλια που γίνονται ο Αντώνης Δελλατόλας τόνισε ότι “παρακολουθώ το διαδίκτυο στα θετικά του και την κριτική του και όχι στη χαβούζα του”.Πηγή άρθρου: www.enikos.gr