Φυλακισμένες σε “διαμερίσματα-κολαστήρια” τουλάχιστον 10 γυναίκες

Ντόμινο αποκαλύψεων φαίνεται πως φέρνει η υπόθεση της 19χρονης στην Ηλιούπολη. Οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζονται και μετά τη σύλληψη των τριών ατόμων, του πατέρα της 19χρονης, του αστυνομικού κι ενός ακόμα συνεργού τους και όπως όλα δείχνουν η Ηλιούπολη δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό αλλά κομμάτι από ένα καλά οργανωμένο κύκλωμα το οποίο εκμεταλλεύεται γυναίκες.

Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του Mega, τουλάχιστον 10 γυναίκες αυτή τη στιγμή βρίσκονται φυλακισμένες σε “διαμερίσματα – κολαστήρια”. Βιώνουν, δηλαδή, το καθεστώς που ζούσε η 19χρονη του τελευταίους μήνες. Με την απειλή των όπλων, αλλά και με την χρήση ναρκωτικών είναι φυλακισμένες σε “σπίτια-κολαστήρια” σαν κι αυτό την Ηλιούπολης. Εκδίδονται, ενώ αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά το κύκλωμα.

Το τέχνασμα του 39χρονου αστυνομικού και η εξαφάνιση του λάπτοπ

Την ώρα της σύλληψης του στην Ηλιούπολη, ο 39χρονος αστυνομικός “καιγόταν” να κάνει ένα τηλεφώνημα. Και κατάφερε να πείσει τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ να του το επιτρέψουν. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει το MEGA, ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι θα καλούσε τον δικηγόρο του. Ωστόσο, επικοινώνησε με τον συνεργό του από τον οποίο ζήτησε να εξαφανίσει το λάπτοπ του που είχε στο σπίτι του.

Οι αξιωματικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ. ΑΣ που έχουν περάσει από “κόσκινο” κάθε ενέργεια του συναδέρφους εκτιμούν ότι στο λάπτοπ είχε σημειώσεις γύρω από τα ραντεβού που έκλεινε για την 19χρονη αλλά και στοιχεία με το κύκλωμα σωματεμπορίας που συνεργάζονταν.Πηγή άρθρου: www.enikos.gr