Έλον Μασκ: Απέκτησε δίδυμα με υπάλληλό του εβδομάδες πριν γεννηθεί το 2ο παιδί του με τη Grimes

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ είναι πατέρας διδύμων οκτώ μηνών που γεννήθηκαν από ανώτερο στέλεχος της startup τεχνητής νοημοσύνης του Neuralink, ανέφερε το Insider, επικαλούμενο δικαστικό έγγραφο.

Ο Μασκ και το στέλεχος ζήτησαν από έναν δικαστή του Τέξας τον Απρίλιο να αλλάξει τα ονόματα των παιδιών ώστε να αντικατοπτρίζουν και τα δύο επώνυμά τους, σύμφωνα με το Insider. Το αίτημα έγινε δεκτό, αναφέρει η έκθεση.

Με τα δύο μωρά τα συνολικά γνωστά παιδιά του Μασκ ανέρχονται στα εννέα. Ο ίδιος έχει υποστηρίξει την αύξηση του πληθυσμού ως μέρος του οράματός του για αποικισμό άλλων πλανητών.

Η Neuralink, είναι μια εταιρεία που ελέγχεται από τον Μασκ, και ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος δεν απάντησαν αμέσως σε ερωτήσεις που εστάλησαν μέσω email και το Bloomberg δεν μπόρεσε να λάβει αμέσως αντίγραφο του δικαστικού εγγράφου, σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα.

Όπως σημειώνει η Daily Mail, τα δύο μωρά ήρθαν στον κόσμο μόλις εβδομάδες προτού γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας το δεύτερο παιδί του Έλον Μασκ με τη νεαρή τραγουδίστρια Grimes.

Η Ζίλις, που γεννήθηκε στο Οντάριο του Καναδά, γνώρισε τον Μασκ μέσω της OpenAI, της ΜΚΟ που ίδρυσε ο 51χρονος το 2015 και ασχολείται με την έρευνα στο πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης. Σπούδασε Οικονομικά και Φιλοσοφία στο Γέιλ, όπου είχε ξεχωρίσει και για τις επιδόσεις της στην πανεπιστημιακή ομάδα χόκεϊ επί πάγου.

Το 2015, η Ζίλις συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes με τα 30 πρόσωπα κάτω των 30 ετών που ξεχωρίζουν στον κλάδο του Venture Capital και το 2017 της δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσει την τεχνογνωσία της στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης στην Tesla.Πηγή άρθρου: www.newsbeast.gr