Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ανακρίνονται στη ΓΑΔΑ η κόρη της 50χρονης και ο φίλος της

Καταθέσεις στους αστυνομικούς της Ασφάλειας στη ΓΑΔΑ θα δίνουν μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής η 15χρονη και ο 17χρονος, οι οποίοι προσήχθησαν για να εξεταστούν για την άγρια δολοφονία 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Η 15χρονη και ο 17χρονος φίλος της εντοπίστηκαν σε εγκαταλελειμμένο συνεργείο στις Σέρρες. Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στην Αθήνα και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση παίρνουν καταθέσεις από τους δύο ανήλικους. Οι δυο τους είχαν εξαφανιστεί μετά τον εντοπισμό της νεκρής γυναίκας στην Αγία Βαρβάρα και αναζητούνταν από τις Αρχές. Όπως προκύπτει από την έρευνα, μετέβησαν με ΚΤΕΛ από την Αθήνα στις Σέρρες, όπου διαμένουν συγγενείς του 17χρονου. 

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών εντόπισαν στις 4.30 το πρωί της Κυριακής ύποπτες κινήσεις μέσα στο εγκαταλελειμμένο συνεργείο. Εκεί εντόπισαν και προσήγαγαν μία 15χρονη και έναν 17χρονο. Στο Τμήμα Σερρών διαπιστώθηκε ότι η 15χρονη είναι η κόρη της 50χρονης που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα και αναζητούνταν από τις Αρχές τα τελευταία 24ωρα. Η 15χρονη φαινόταν να βρίσκεται σε κατάσταση μέθης και μπέρδευε τα λεγόμενά της προς τους αστυνομικούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπέρδευε το όνομα του 17χρονου –υπηκόου Ρουμανίας- φίλου της, τον οποίο αποκαλούσε κάθε φορά με διαφορετικό όνομα.

Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν από τις Σέρρες στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Οι δύο ανήλικοι θα εξεταστούν για το κατά πόσο εμπλέκονται στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό και στο πρόσωπο. Η 50χρονη ζούσε με την κόρη της, ενώ είχε χάσει πέρυσι το σύζυγό της. Σημειώνεται ότι από την έρευνα προέκυψε ότι πίσω από τη δολοφονία βρίσκονται πιθανότατα δύο δράστες. Πηγή άρθρου: www.huffingtonpost.gr