Δημήτρης Κουφοντίνας: Ένταση και σκληρή καταστολή στη συγκέντρωση – Προσήχθη και ο γιος του, Έκτορας – Κοινωνία

Δεύτερη μέρα ξύλου, χημικών και καταστολής στο κέντρο της Αθήνας, όπου η αστυνομία επιχείρησε αρχικά να αποτρέψει και εν τέλει διέλυσε προγραμματισμένη (για τις 12 το μεσημέρι) συγκέντρωση για την υπόθεση Κουφοντίνα.

Συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 100 ατόμων επιχείρησε να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Συντάγματος για τον Κουφοντίνα, ωστόσο δεν τους επετράπη από την Αστυνομία και απωθήθηκαν.

Στη συνέχεια πέρασαν απέναντι στην οδό Ερμού απ’ όπου απωθήθηκαν ξανά, κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Κολοκοτρώνη όπου απωθήθηκαν με περιορισμένη χρήση χημικών και χρήση νερού από το υδροβόλο όχημα της Αστυνομίας και μία μικρή μερίδα διαδηλωτών κινήθηκε προς την οδό Ακαδημίας όπου επίσης μεταβαίνουν αστυνομικοί για να τους απωθήσουν.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ένταση και σκληρή καταστολή στη συγκέντρωση - Προσήχθη και ο γιος του, Έκτορας

Αστυνομικοί εμφανίζονται να αρπάζουν πανό από τους διαδηλωτές, να κάνουν χρήση χημικών, την ώρα που το υδροβόλο όχημα πετούσε νερό στο πλήθος. Ακολούθησε κυνηγητό στα στενά γύρω από την πλατεία Συντάγματος, με τους συγκεντρωμένους να διαχωρίζονται προς τις οδούς Ερμού, Καραγιώργη Σερβίας και Σταδίου.

Προσήχθη ο Έκτορας Κουφοντίνας

Ελάχιστοι διαδηλωτές που είχαν παραμείνει στην οδό Ακαδημίας, κατευθύνθηκαν μέσω της οδού Σόλωνος στα Εξάρχεια όπου και διαλύθηκαν.

Δημήτρης Κουφοντίνας: Ένταση και σκληρή καταστολή στη συγκέντρωση - Προσήχθη και ο γιος του, Έκτορας

Έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 20 προσαγωγές, ανάμεσά τους και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΠηγή άρθρου: www.news247.gr