Τους 15 εκατ. έφτασαν οι συνδρομητές του Xbox Game Pass - Xbox

Τους 15 εκατ. έφτασαν οι συνδρομητές του Xbox Game Pass – Xbox


Εντυπωσιακή άνοδο της τάξης του 50% σημείωσε ο αριθμός των συνδρομητών του Xbox Game Pass μέσα στο τελευταίο εξάμηνο.

Η Microsoft παρουσιάζεται αρκετά δραστήρια τους τελευταίους μήνες και αυτό είναι κάτι που δεν έχει περάσει απαρατήρητο καθ’ όπως φαίνεται από το καταναλωτικό κοινό. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, οι συνδρομητές του Xbox Game Pass έχουν φτάσει πλέον τα 15 εκατ. σημειώνοντας αύξηση 50% μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, καθώς τον Απρίλιο ανέρχονταν σε 10 εκατ.

Η παραπάνω εξέλιξη είναι μάλλον φυσιολογικό επακόλουθο των συντονισμένων προσπαθειών της Microsoft για την ανάδειξη και την προώθηση του Game Pass σε συνδυασμό με την ενίσχυσή του. Θυμίζουμε ότι έχει ανακοινωθεί ήδη η ενσωμάτωση των xCloud (στο Ultimate) και EA Pass ενώ με την εξαγορά της ZeniMax Media, στο πακέτο προστίθενται και οι τίτλοι της Bethesda (και μάλιστα από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, όσον αφορά στους επερχόμενους).

Πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε τη λήξη της προσφοράς γνωριμίας του Xbox Game Pass στα PC με την τιμή της συνδρομής να επιστρέφει στα 9,99 ευρώ/μήνα, όσο δηλαδή και το Xbox Game Pass. Το Game Pass Ultimate τιμάται στα 12,99 ευρώ/μήνα.

 

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr