Το Samsung Galaxy Book Odyssey έρχεται με τη νέα Nvidia RTX 3050Ti - Samsung

Το Samsung Galaxy Book Odyssey έρχεται με τη νέα Nvidia RTX 3050Ti – Samsung

Το νέο gaming laptop της Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Αύγουστο

Στην ανακοίνωση του νέου gaming laptop της προχώρησε η Samsung, το οποίο ονομάζει Galaxy Book Odyssey και περιέχει τις νέες κάρτες γραφικών Nvidia GeForce RTX 3050 Ti και 3050, οι οποίες ακόμα δεν ανακοινώθηκαν επισήμως.

Το μοντέλο 15,6 ιντσών (1080p) θα ξεκινάει από $1,399 και θα περιέχει τους νέους Intel επεξεργαστές 11ης γενιάς H Core i5 ή i7, με μνήμη RAM έως 32GB και αποθηκευτικό χώρο έως 2TB SSD. Η σημαντικότερη προσθήκη είναι η επιλογή μεταξύ κάρτας γραφικών RTX 3050 ή 3050Ti.

Η εταιρεία δε διέθεσε καμία πληροφορία για τις RTX 3050 ή 3050Ti, με την Nvidia να μην έχει επίσης ανακοινώσει κάτι για αυτά τα μοντέλα. Το μόνο που έχουμε από παλαιότερες διαρροές είναι η εμφάνιση στην ιστοσελίδα της Asus τον Μάρτιο, όπου γινόταν αναφορά για 4GB μνήμης. Η μνήμη σε συνδυασμό με φορτιστή 135 Watt μας προϊδεάζει πως πρόκειται για entry-level gaming laptop.

Το Galaxy Book Odyssey επίσης περιέχει webcam 720p, αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος στο κουμπί ενέργειας και επέκταση χώρου μέσω microSD. Υπάρχουν δύο USB type-C θύρες, τρεις USB 3.2 θύρες, ένα HDMI και μια ethernet θύρα. Η Samsung επίσης υποστηρίζει πως θα χρησιμοποιήσει ένα βελτιωμένο σύστημα ψύξης που θα κρατάει το μηχάνημα δροσερό εν ώρα gaming.

Η διάθεση θα ξεκινήσει τον Αύγουστο σε Mystic Black χρώμα και η τιμή θα ξεκινάει από τα $1,399.

 

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr