Το πρώτο teaser trailer της σειράς του Netflix

Το πρώτο teaser trailer της σειράς του Netflix

Πριν από περίπου ένα μήνα ήρθαν στο φως οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα σειρά του Netflix, η οποία θα βασίζεται στη σειρά παιχνιδιών της Capcom Resident Evil. Τα μοναδικά γνωστά στοιχεία ήταν πως τα γεγονότα της σειράς θα διαδραματίζονται στο “New Racoon City” και πως πρόκειται για οκτώ επεισόδια μίας ώρας.

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer για την επερχόμενη σειρά στα πλαίσια του ψηφιακού event Tokyo Game Show. Το Netflix σχεδόν ταυτόχρονα ανέβασε το trailer στο κανάλι του. Η νέα σειρά θα ονομάζεται Resident Evil: Infinite Darkness και θα έχει πρωταγωνιστές τους Claire Redfield και Leon S. Kennedy, χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν cameos ή αν θα παίξουν και άλλοι πρωταγωνιστές παιχνιδιών και στη σειρά.

Όπως βλέπουμε, πρόκειται για μία animation σειρά, όπως την ταινία Resident Evil: Vendetta του 2017. Δυστυχώς δε δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες για την ταινία. Αυτό που παρατηρούμε είναι ότι υπάρχουν μικρές αλλαγές στους χαρακτήρες, με την Claire να φοράει μία παραλλαγή του κλασικού της κόκκινου jacket, ενώ ο Leon να μπαίνει στη μάχη με κουστούμι. Η σειρά θα κυκλοφορήσει το 2021 από το Netflix παγκοσμίως.Πηγή άρθρου: techblog.gr