Το Office 2021 κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου - Office

Το Office 2021 κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου – Office

Η έκδοση LTSC (Long Term Servicing Channel) είναι ήδη διαθέσιμη.

Η Microsoft κυκλοφόρησε ήδη την επόμενη έκδοση για εμπορικούς πελάτες ενώ υπόσχεται να κυκλοφορήσει το Office 2021 και για όλους τους άλλους χρήστες στις 5 Οκτωβρίου. Η έκδοση LTSC (Lon Term Servicing Channel) για Windows και Mac είναι ήδη διαθέσιμη για εμπορικούς πελάτες και χρήστες του κυβερνητικού τομέα, παρέχοντας μία έκδοση του Office που δεν απαιτεί συνδρομή.

Η έκδοση LTSC έχει σχεδιαστεί για επιχειρήσεις σε βιομηχανίες όπου οι διαδικασίες και οι εφαρμογές δεν αλλάζουν σε μηνιαία βάση ή για εργοστάσια παραγωγής που βασίζονται στο Office και επιθυμούν μία «κλειδωμένη» έκδοση η οποία δεν λαμβάνει αναβαθμίσεις λειτουργικότητας. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα διαθέτει επίσης τις λειτουργίες AI αλλά ούτε και λειτουργίες cloud που βρίσκονται στο Microsoft 365. Η Microsoft θα υποστηρίξει την έκδοση LTSC για πέντε χρόνια με την εταιρεία να έχει δεσμευτεί για μία ακόμη έκδοση Office για το μέλλον.

Η «κλειδωμένη» έκδοση του Office 2021 για καταναλωτές θα είναι παρόμοια και δεν θα αναβαθμίζεται με ενημερώσεις με επιπλέον χαρακτηριστικά. Η Microsoft παραθέτει τις ακόλουθες προσθήκες στα Office LTSC, οι οποίες θα ισχύουν και για τα Office 2021:

Line Focus – Όπως και στη λειτουργία ανάγνωσης, αφαιρεί τους περισπασμούς και επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται στα έγγραφά του γραμμή προς γραμμή

XLOOKUP συνάρτηση – Βοηθά στην εύρεση διάφορων πραγμάτων σε έναν πίνακα σε ένα φύλλο εργασίας του Excel

Dynamic Array – Νέες λειτουργίες στο Excel που χρησιμοποιούν δυναμικούς πίνακες

Dark mode – Όλες οι εφαρμογές του Office θα περιλαμβάνουν υποστήριξης σκοτεινής λειτουργίας

Η Microsoft εξακολουθεί να προτείνει το Microsoft 365 τόσο για επιχειρήσεις όσο και για καταναλωτές, με την εταιρεία να διαθέτει ήδη περισσότερες από 300 εκατομμύρια εμπορικές θέσεις επί πληρωμή για το Office 365. Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την αύξηση της τιμής τόσο για το Microsoft 365 όσο και για το Office 365 που θα τεθεί σε ισχύ τον Μάρτιο του 2022.

Η Microsoft δεν έχει ακόμη αναφέρει λεπτομερώς τις τιμές για το Office 2021, αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι θα είναι γενικά διαθέσιμο στις 5 Οκτωβρίου, την ίδια ημέρα δηλαδή που κυκλοφορούν και τα Windows 11.  • Like


    1

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr