Το νέο Apple iPad Pro 12,9 ιντσών δεν είναι συμβατό με το αρχικό Magic Keyboard - iPad

Το νέο Apple iPad Pro 12,9 ιντσών δεν είναι συμβατό με το αρχικό Magic Keyboard – iPad

Απαιτώντας από τους ενδιαφερόμενους να επενδύσουν επιπλέον $349 για την αγορά νεότερου πληκτρολογίου

Άσχημα νέα για τους ενδιαφερόμενους του νεότερου iPad Pro της Apple, καθώς το νέο μοντέλο που αναμένεται μέσα στο 2021 δενθα είναι συμβατό με το παλαιότερο Magic Keyboard των 2018 και 2020 μοντέλων. Η αρχική είδηση προήλθε από τη Γαλλική ιστοσελίδα iGeneration, με πηγές του The Verge να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες.

Αυτό σημαίνει πως όσοι ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν κάποιο από τα προηγούμενα μοντέλα με το νέο iPad Pro (με οθόνη 12,9 ιντσών, ταχύτερο Μ1 επεξεργαστή και αναβαθμισμένη κάμερα), θα πρέπει να επενδύσουν επιπλέον $349 για ένα νέο Magic Keyboard, ακόμα κι αν έχουν ήδη ένα μοντέλο στην κατοχή τους.

Το νέο iPad Pro 2021 είναι ελαφρώς παχύτερο από το 2020 μοντέλο (6,4 χιλιοστά έναντι 5,9 χιλιοστά), κάτι που φαίνεται να οφείλεται στην πιο περίπλοκη τεχνολογία της Mini LED οθόνης του. Από την άλλη, το αναβαθμισμένο iPad Pro 11 ιντσών θα είναι συμβατό με το υπάρχον Magic Keyboard καθώς δεν έχει αναβαθμισμένη οθόνη και δεν έχουν αλλάξει οι διαστάσεις του.

Το θετικό νέο είναι πως το νέο 2021 Magic Keyboard είναι συμβατό με τα 2018 και 2020 μοντέλα του iPad Pro. Σίγουρα όμως θα ενοχλήσει αρκετούς που έχουν ήδη ένα 12,9 ιντσών iPad Pro και Magic Keyboard, καθώς πέρα από την αρχική τιμή του νεώτερου iPad Pro, θα πρέπει να αγοράσουν και το νεώτερο μοντέλο Magic Keyboard για να έχουν την ίδια, ολοκληρωμένη εμπειρία.

  • 11

Πηγή άρθρου: www.insomnia.gr